/

Lyckliga Gatorna

Lyckliga Gatorna ska ge barn och unga en känsla av delaktighet, goda relationer till vuxna och trygga platser att tillbringa tiden utanför skoltid.

 

Lyckliga gatorna erbjuder gatufester som är öppna för alla samt kostnadsfria fritidsaktiviteter för barn och unga alla vardagar samt lov- och studiedagar. 

Barn som är målad i ansiktet

Foto: Johan Klinthammar

Fritidsaktiviteter

Lyckliga Gatorna erbjuder öppna fritidsaktiviteter för barn och unga i grundskoleålder på vardagar, lov- och studiedagar. 

Aktiviteter i veckorna

Vi provar olika aktiviteter, till exempel bågskytte, fotboll, dans, innebandy eller skapande verkstad. Aktiviteterna är kostnadsfria och du väljer själv hur ofta du vill delta. Anmälan lämnas till ledare vid aktivitetsstart. 

  • Nyhemsskolan – måndagar klockan 15–17.
  • Valla skola – måndagar och torsdagar klockan 14–16
  • Östra skolan – tisdagar och onsdagar klockan 15–17
  • Västra skolan – torsdagar och fredagar klockan 15–17 

Lov- och studiedagar

Under alla lov- och studiedagar anordnar och samordnar vi aktiviteter för barn i grundskolan. Alla aktiviteter finns alltid i evenemangskalendernlänk till annan webbplats.

Arrangera en aktivitetlänk till annan webbplats (anmäl intresse via vår e-tjänst)

Läsårstider med lov- och studiedagar

Träd

Foto: Hanna Maxstad

Gatufest

Våra gatufester är ett stort fredagsmys med levande musik, god mat och roliga aktiviteter tillsammans med kända och okända grannar i alla åldrar. Innehållet i festerna skapas tillsammans med dig.

Vill du vara med?

Vill du veta mer om gatufesterna eller har du idéer inför kommande fester, hör av dig till arbetsgruppens kontaktpersoner. 

Film från gatufesterna 2017

Kontakt

Aktivitetssamordnare

Arbetsgrupp gatufester

Anna Marnell

Jenny Skarstedt