/

Föreningskonferensen 2024

Boka in den 31 augusti i kalendern, då träffas vi i Duveholmsgymnasiets aula klockan 8.45–14.30. Denna dag fokuserar vi på framtid, idéer och gemenskap. Anmäl dig och din förening senast den 16 augusti. Det är kostnadsfritt att delta.

Från idé till verklighet

Varmt välkommen till en heldag med fullt fokus på föreningslivet. Under dagen kommer du att få möta våra politiker som kommer att berätta om kommunens Framtidsplan. Vad förväntas av föreningarna de närmaste 5-7 åren? Vad kan föreningar förvänta sig? Och, vad händer om 25 år? Johan Söderberg, Anneli Hedberg, Cecilia Björk är på plats och berättar mer om den.

Anmälan gör du senast den 16 augusti via anmälningsknappen här nedan, då kommer du direkt till anmälningsformuläret. Det är kostnadsfritt att delta! Har du frågor så kontakta oss på Föreningsservice, telefon: 0150-572 50 på vardagar klockan 10.00-13.00.

Dagen i korthet

08.45 Start med morgonfika
09.00 Vi tar tempen på föreningslivet i Sörmland
09.20 Allt om Framtidsplanen
09.45 Information om nya platsvarumärket
10.30 Kultur- och idrottsföreningar delar upp sig och fördjupar diskussionerna.
11.30 Lunch
12.15 Föreläsning: Goran Asaad
13.15 Frågetorget och mingel
14.30 Dagen avslutas

Dagens föreläsare: Goran Asaad

Goran är ståuppkomiker, inspiratör och kulturpedagog med gripande och humoristiska föreläsningar om mångfaldsfrågor och att hitta sin identitet. Med sin vassa syn, starka livshistoria och med glimten i ögat föreläser Goran Asaad om sin familjs flykt från Irak, om att vara kurd och heta ”Göran” samt vad samhällets fördomar lärt honom. Han är en av våra mest kända och framgångsrika standup-komiker som både inspirerar och lockar till skratt.
Goran ger er nya spännande perspektiv och verktyg i mångfaldsfrågor, välmående och personligt ledarskap.

Porträtt på Goran Asaad framför ett träd med gröna blad.