/

Jobba i skolan

I Katrineholms skolor arbetar vi för ett levande lustfullt lärande där varje dag genomsyras av vår värdegrund, respekt, öppenhet, tydlighet och tillit. Vi har 15 kommunala grundskolor, varav 13 är F-6-skolor med fritidshem, samt 4 fyra gymnasieskolor.

Vi har nya skolor, bland annat en helt ny F-6-skola och en 7-9-skola. Samtidigt bygger vi ut flera befintliga grundskolor och planerar för satsningar på gymnasieskolan. Vill du veta mer om hur det är att jobba hos oss? Då kan du kika på de här filmerna som gjorts i våra verksamheter

Jobba och ta lärarexamen samtidigt

Är du intresserad av att studera och ta lärarexamen samtidigt som du arbetar? Då ska du söka verksamhetsintegrerad lärarutbildning. Det är ett unikt koncept som skolhuvudmännen i regionen runt Mälardalens högskola tagit fram för att rekrytera fler lärare och samtidigt utveckla en ny form av lärarutbildning. Du kan kombinera dina studier med arbete och få lön under tiden.

 

Du som vill studera på grundlärarprogrammet, grundskolans årskurs F-3 på Mälardalens högskola.

Du som redan har en fast- eller visstidsanställning i grundskolan, men som saknar lärarexamen.

Du kombinerar dina studier med arbete som lärare i Katrineholms kommun och får lön under hela studietiden. Anställningen består av 50 procent undervisning på skolan och studiefart 50- 75 procent verksamhetsintegrerade studier. Efter examen kan du ansöka om lärarlegitimation. Under din studietid är du knuten till samma skolhuvudman (skola inom Katrineholms kommun). Sedvanligt anställningsavtal skrivs och förnyas årsvis under förutsättning att du klarar dina studier och klarar dina åtaganden i skolan.

Om du vill veta mer kan du gärna kontakta verksamhetschef Birgitta Dahlbeck 0150-572 71 eller HR-konsult Sarah Bijelonja 0150-572 83.

Arbeta som vikarie i skolan

Kontaktperson på Humly

Lisa Nygren
Telefon: 0735-35 28 40
Mejl: people@humly.io

Pedagogpoolen

Gör din ansökan till pedagogpoolen här Länk till annan webbplats.

Pedagogpoolen samarbetar med Humly för rekryteringar, så ansöker du till Pedagogpoolen via länken hamnar du på Humlys hemsida.

Kontaktperson på Pedagogpoolen

Sara Sjögren
Telefon: 08-56 22 77 10
Mejl: rekrytering@pedagogpoolen.se

 

Lärarjouren

Gör din ansökan till lärarjouren här Länk till annan webbplats.

Lärarjouren samarbetar med Humly för rekryteringar, så ansöker du till Lärarjourenn via länken hamnar du på Humlys hemsida. 

Kontaktperson på Lärarjouren

Sara Sjögren
Telefon: 08-56 22 77 10
Mejl: rekrytering@lararjouren.se

Filmer från Katrineholms skolor