/
/

Vikariera i förskola och skola

Nyfiken att vikariera i förskola eller skola? Anmäl ditt intresse så tar vi kontakt med dig för att boka in en intervju!

Vikariera i förskola och skola

Vikariera i förskola

Vi har 25 kommunala förskolor och flera nya planeras inom den närmsta tiden. Katrineholm förskolor ska växa med 25 nya avdelningar. Spännande va? Följ med på resan du också! 

Vikariera i skola

Vi har tretton F-6-skolor med fritidshem, två högstadieskolor och fyra gymnasieskolor. Just nu planerar vi för flera nya skolor, bland annat en helt ny F-6-skola och en 7-9-skola. Samtidigt bygger vi ut flera befintliga grundskolor, utökar förskolan med 25 avdelningar och planerar för satsningar på gymnasieskolan.

Ny vikarieförmedling 2019

Från och med våren 2019 övertar Humly (fd. Studentvikarie), Pedagogpoolen och Lärarjouren den viktiga uppgiften att förse Katrineholms förskolor, grundskolor och gymnasium med lärarvikarier.
Detta innebär att vikarier som tidigare varit anslutna till den kommunala vikariepoolen har möjlighet att ansluta sig till de nya aktörerna och kan matchas med uppdrag genom vår digitala plattform med skolorna i Katrineholm.

  • Humly (fd. Studentvikarie)

Gör din ansökan till vikariepoolen härlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Ange "Vikariepoolen" i fritextsvaret i ansökan så prioriterar vi att kontakta dig så snart vi kan!

Kontaktperson på Humly

Lisa Nygren
Telefon: 0735-35 28 40
Mejl: people@humly.io

  • Pedagogpoolen

Gör din ansökan till pedagogpoolen härlänk till annan webbplats

Vi anställer löpande och ser fram emot att läsa din ansökan! Pedagogpoolen samarbetar med Humly för rekryteringar, så ansöker du till Pedagogpoolen via länken hamnar du på Humlys hemsida.

Kontaktperson på Pedagogpoolen

Sara Sjögren
Telefon: 08-56 22 77 10
Mejl: rekrytering@pedagogpoolen.se

  • Lärarjouren

Gör din ansökan till lärarjouren härlänk till annan webbplats

Vi anställer löpande och ser fram emot att läsa din ansökan! Lärarjouren samarbetar med Humly för rekryteringar, så ansöker du till Lärarjourenn via länken hamnar du på Humlys hemsida. 

Kontaktperson på Lärarjouren

Sara Sjögren
Telefon: 08-56 22 77 10
Mejl: rekrytering@lararjouren.se