/

Vikariera i förskola och skola

Nyfiken att vikariera i förskola eller skola? Anmäl ditt intresse så tar vi kontakt med dig för att boka in en intervju!

Vikariera i förskola och skola

Vikariera i förskola

Vi har 25 kommunala förskolor och flera nya planeras inom den närmsta tiden. Katrineholm förskolor ska växa med 25 nya avdelningar. Spännande va? Följ med på resan du också! 

Vikariera i skola

Vi har tretton F-6-skolor med fritidshem, två högstadieskolor och fyra gymnasieskolor. Just nu planerar vi för flera nya skolor, bland annat en helt ny F-6-skola och en 7-9-skola. Samtidigt bygger vi ut flera befintliga grundskolor, utökar förskolan med 25 avdelningar och planerar för satsningar på gymnasieskolan.

Krav för att få vikariera i förskolor och skolor

  • Fyllt 18 år
  • Godkänt slutbetyg från lägst grundskola i ämnet svenska/svenska som andra språk eller motsvarande kunskaper i svenska språket
  • Giltig e-postadress
  • Mobiltelefon som kan skicka och ta emot sms
  • Utdrag ur belastningsregistret

Innan du gör en intresseanmälan måste du beställa ett utdrag ur polisens belastningsregister (blankett 442.5)länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. Det kan ta upp till 14 dagar att få utdraget. Du har rätt att själv öppna och ta del av uppgifterna i utdraget. Har du redan ett utdrag, får det inte vara äldre än åtta månader.

Skicka in en intresseanmälan

Om du är intresserad av att vikariera hos oss är du välkommen att skicka in en intresseanmälanlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. Du kan inte söka till en specifik förskola eller skola, utan din intresseanmälan gäller alla våra verksamheter. Det är en intresseanmälan och ingen garanti att vi har ett timvikariat som passar just dig. Du kallas till intervju ifall du uppfyller kraven på lämplighet och kompetens.

Kontakt vikarieförmedling förskola, skola, fritidshem: larknuten@katrineholm.se