/

Fritidskurser

KomTek fritidskurser Lego Wedo 2.0

KomTeks fritidskurser är för dig som gillar eller

är nyfiken på teknik, elektronik och programmering.

Anmälan är bindande. Vill du avanmäla dig måste det ske senast 3 dagar innan kursen startar. Avanmäler du senare än 3 dagar före kursstart får du en faktura på kursen. Anmälan till kurs på KomTek sker via Studyalong Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster..

Omgång 1

Vecka 38-43, tisdagar klockan 17-18.30

- Minecraft för dig som är 7-10 år. Vi bygger både i kreativt och överlevnadsläge. Nybörjartips och lär oss också mycket av varandra.

- Digital design med ritplattor för dig som är 10-13 år. Introduktion i Wacom ritplattor och programvara på Macbooks. Bland annat kommer vi göra egna serier!


Omgång 2

Vecka 46-50, tisdagar klockan 17-18.30

- Monsterverkstad för dig som är 7-9 år. Vi skapar olika monster i vår verkstad.
Funkar fint att en vuxen är med och bygger men inget måste.

- Scratch för dig som är 10-12 år. Vi gör spel, berättelser och animationer i Scratch Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.!

Att tänka på vid lämning och hämtning

Följ med ditt barn in i lokalen vid lämning och hämtning. Området har en del trafik och vintertid är det lite mörkt, så därför ber vi er särskilt tänka på att närvara vid lämning och hämtning.

Kom i tid

Vi ber er att respektera våra tider då, vi startar med en genomgång och är beroende av att gruppen är samlad. Det gäller även vid hämtning, då personalen har andra aktiviteter efter kursen.

Under kursen

Föräldrar eller vårdnashavare får stanna under kursen om man önskar eller hämta när kursen är slut, detta är individuellt och man gör det som passar bäst.

Klädsel

Tänk på att det är bra med oömma kläder eftersom vi ibland vistas i verkstadsmiljö, olika från kurs till kurs.

Fika

Vi pausar en stund tillsammans så ta gärna med något att fika, på kurser som går i terminen för de lägre åldrarna (låg- och mellanstadiet) bjuder vi på frukt.

Information om ditt barn

Meddela personalen om det är något särskilt vi behöver tänka på när det gäller just ditt barn.

Betalning

Inbetalningskort på kursavgiften kommer som en faktura hem till er. Den förbereds och skickas ut efter avslutad kurs.

Anmälan

Anmälan är bindande, men det går att avboka kursen tre dagar före kursstart. Det innebär att om kursen börjar den 13 ska avanmälan göras den 10. Vi har ofta kö till våra kurser så tänk på att ta kontakt i god tid om ni inte vill ha platsen.

Hitta till KomTek

KomTeks lokal ligger tre trappor upp i Lindengymnasiets lokaler på Kungsgatan 2B.