/

Publicerad:

Dags att nominera till våra idrottsstipendier!

För att stötta engagerade personer, föreningar och organisationer inom idrott har Katrineholms kommun flera idrottsstipendier. Nu är det dags att söka årets stipendier. Du kan ansöka själv eller nominera någon annan som du tycker gör särskilda insatser.

Maxine Olsson, Anthony Vu och Dennis Kernen, är alla tidigare idrottstipendiater.

Maxine Olsson, Anthony Vu och Dennis Kernen, alla tidigare idrottstipendiater.

Varje år delar Katrineholms kommun ut flera olika stipendier riktade till utövare och engagerade ledare inom idrott. Nu är det dags att nominera för årets stipendiater.

Det finns idrotts- och ungdomsledarstipendium samt ett stipendium för unga domare. Syftet med stipendierna är att uppmärksamma kommunens förebilder för barn och unga, ledare eller den som bidrar till ett inkluderande föreningsliv och en aktiv fritid inom idrott.

Idrottsliga framgångar och ledarskap med fokus på inkludering och välmående inom idrotten är också något som bidrar till Katrineholms utveckling.

Nominera dig själv eller någon du känner!

På vår sida för stipendier kan du skicka in din ansökan.

Kort fakta om våra stipendier

Idrottsstipendium - aktiv idrottare

Stipendiet är på 15 000 kronor. Delas ut till individuella idrottare eller deltagare i lagidrott för goda prestationer som är aktiv i en förening i Katrineholms kommun. Sista dag för ansökan är 31 mars.

Idrottsstipendium - ung domare

Stipendiet är på 15 000 kronor och delas ut till en ung domare som är aktiv i en förening i Katrineholms kommun. Sista dag för ansökan är 31 mars.

Ungdomsledarstipendium

Stipendiet är på 15 000 kronor och delas ut för att uppmärksamma en ledare som på ideell basis under längre tid engagerat sig för ungdomars föreningsaktiviteter. Sista dag för ansökan är 31 mars.