/
/

Fritidspedagog

Arbetsplatsen

Katrineholm är en kommun i stark tillväxt där lust är den drivande kraften för skapande och utveckling, för liv, lärande och företagsamhet. Här är allt nära, en timmes tågresa från Stockholm och två timmar från Göteborg. Vi växer - väx med oss! Katrineholms skolor erbjuder en trygg och utvecklande skolgång med det kreativa och lustfyllda lärandet i fokus. Här får barn och elever förutsättning att utveckla sina talanger och blomstra i sin egen takt. Vi är i ett spännande utvecklingsskede där bland annat bygget av två nya skolor står för dörren. Inom bildningsförvaltningen har vi förskola, grundskola, gymnasieskola, kulturskola, central barn- och elevhälsa och en mottagningsenhet för nyanlända elever. Tillsammans skapar vi möjligheter att nå visionen ”Läge för liv och lust”.

Arbetsuppgifter

Vi söker nu en fritidspedagog till Nävertorp grundsärskola! Fokus på arbetet kommer ligga på grundsärskolans fritidshem. Dina arbetsuppgifter inkluderar att ansvara för planering av verksamhet på fritidshemmet, samt genomförande av arbetet tillsammans med övrig personal i arbetslaget. Du kommer även att arbeta i skolan där du ingår i ett arbetslag med specialpedagoger och elevhandledare som arbetar med elever med svårigheter inom autism.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har en fritidspedagogutbildning, är legitimerad fritidspedagog och har erfarenhet av specialpedagogiskt arbete. Som person är du lugn, stabil och kontrollerad i stressituationer. Du behåller ett realistiskt perspektiv på situationer och fokuserar på rätt saker. Du agerar professionellt i svåra situationer. Du leder, motiverar och förser andra med befogenheter som krävs för att effektivt nå gemensamma mål. Att skapa engagemang och delaktighet är något du är bra på. Vi söker dig som planerar, organiserar och prioriterar arbetet på ett effektivt sätt. Du bygger strukturer som även andra kan arbeta utifrån. Att utnyttja tiden effektivt; identifiera och organisera resurser som behövs för att utföra uppgifter är inga problem för dig. Du har förmåga att sätta dig in i någon annans perspektiv eller situation och har alltid eleven i fokus.

Detaljer

  • Arbetsform: Tillsvidareanställning
  • Erfarenhet: Erfarenhet krävs
  • Omfattning: Heltid
  • Löneform: Månadslön
  • Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse.
  • Varaktighet: Tillsvidare
  • Tillträde: 2020-09-01
  • Antal platser: 1

Kontaktperson(er)

Gerd Rehnberg, Biträdande rektor
Telefon: 0150-57597
E-post: gerd.rehnberg@katrineholm.se

Facklig(a) företrädare

Fackliga företrädare nås genom kommunens växel Telefon: 0150 570 00

Sista ansökningsdatum: 2020-07-29

Ange referensnummer: C39759/2020

Tjänsten tillsätts under förutsättning att de beslut som krävs fattas. Katrineholms kommun tillämpar individuell lönesättning. Alla erbjuds en heltidstjänst och vi tillämpar en rökfri arbetstid inom hela organisationen. Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt dataskyddsförordningen (GDPR). Varmt välkommen med din ansökan! Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.