Belysning

Belysning

I Katrineholms kommun finns det 8 100 gatubelysningslampor som lyser upp våra parker, elljusspår, vägar, gator och torg. Två gånger om året gör vi en så kallad periodiserad tillsyn av dem.

När vi gör en periodisk tillsyn innebär att det kommer att lysa dagtid i vissa delar av kommunen. Det är precis som det ska vara för att vi ska kunna testa att lamporna fungerar.  

Vi håller även koll varje dag på att lamporna lyser som de ska, men tyvärr hinner vi inte se allt. Därför blir vi väldigt glada om du hör av dig om en lampa en gått sönder eller lyser på en konstig tid.

Har du frågor kontakta drifttekniker Daniel Lagmyr 070-622 14 74.

Felanmälan för gatubelysning gör du enklast genom vår app Felanmälan Katrineholm som du hittar i din app-butik.
Appen är ett verktyg som underlättar för dig som bor i Katrineholm att påverka din vardag. Du kan anmäla sådant som rör till exempel gator, gatubelysning, parker, stränder, skog och elljusspår. Med din hjälp kan vi snabbt åtgärda eventuella fel. Du har också möjlighet att bifoga bild, karta och beskriva hur vi kan förbättra din vardag. När du anmält ett fel kan du välja att få en bekräftelse på att ärendet har blivit registrerat och när ärendet är åtgärdat och avslutat.

Du når även Felanmälan Katrineholm på telefon 0150-571 69 eller via hemsidan, den hittar du här:

Felanmälan 

Service- och teknikförvaltningen
Postadress: 641 80 Katrineholm
Växel: 0150-570 00
Kontaktformulär Meddelandet skickas till: Service- och teknikförvaltningen
* = Obligatorisk uppgift
*