Stöd i dina studier

Vi har stödfunktioner för dig som upplever att du behöver stöd i dina studier oavsett om du studerar platsbundet eller på distans. Om du vill studera i lugn och ro kan du använda vår studio.

Loftet är för dig som behöver extra stöd i dina studier. Vi stöttar dig i dina ämnen. För att veta vad just du behöver hjälp med börjar vi alltid med att träffas för ett samtal. Antagning sker i mån av plats. Du söker till Loftet genom att kontakta oss. Du kan även besöka oss utan att boka tid. Loftet finns i Röda huset på Kungsgatan 19 i Katrineholm. Ingång är från innergården mitt emot Vita huset. Loftet finns på plan 3 i sal E1, E3 och E4.

Stöd i matematik

Roshan Saymirza
Mejl: roshan.saymirza@viadidakt.se
Telefon: 073-745 66 39

Stöd till dig som har ett annat modersmål än svenska

Peter Johansson
Mejl: peter.johansson1@viadidakt.se
Telefon: 070-45 47 253

Stöd till dig som har dyslexi, annan funktionsvariation eller psykisk ohälsa

Margareta Wide-Walfridsson
Mejl: margareta.wide-walfridsson@viadidakt.se
Telefon: 072-58 04 906

Viadidakt har ett speciellt stödteam för dig som studerar på distans oavsett vilken nivå du studerar på. Hos oss får du personlig hjälp för att nå dina studiemål. Du kan träffa oss digitalt eller fysiskt.

Stödteamet för distansstudier består av:

  • Pedagoger
    Våra pedagoger hjälper dig att förklara och förtydliga studieuppgifterna.

  • Coacher
    Våra coacher stöttar dig i frågor som påverkar dina studiemål men som inte är direkt kopplade till inlärning. Det kan vara frågor som rör studieteknik, struktur och disciplin. Kanske saknar du motivation och vet inte hur du ska hitta den? Låt oss hjälpa dig!

  • IT-samordnare
    Vår IT-samordnare hjälper dig med allt från att koppla in en sladd till att installera program till datorn och snabbutbilda dig i till exempel Word.

Träffa oss digitalt eller fysiskt

Vill du träffa en person på plats i Katrineholm eller Vingåker, eller sitter du helst hemma och träffar oss digitalt via Teams eller telefon? Välj vad som passar dig bäst, vi är flexibla!

Kontakt

Fyll i vår e-tjänst Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. om du önskar att vi kontaktar dig via mejl eller telefon. Du kan också mejla larcentrumbron@viadidakt.se. Våra fasta tider för samtal är tisdagar och torsdagar klockan 16-20 och söndagar klockan 11-15. Kan du inte dessa tider så bokar vi in en annan dag- eller kvällstid som passar dig.

Bron finns i Röda huset på Kungsgatan 19 i Katrineholm. Ingång är från innergården mitt emot Vita huset. Du hittar oss på plan 3 i sal F3. Vill du träffa oss på Åbrogården i Vingåker kontaktar du oss för att boka tid.

Sommaröppet Bron

Vecka 25-27: Tisdag och torsdag klockan 9-19 i Katrineholm
Vecka 28: Jouröppet tisdag och torsdag klockan 9-19 via telefon och mejl
Vecka 29: Stängt
Vecka 30: Jouröppet via telefon och mejl

Pedagog

Mikael Olofson
Mejl: mikael.olofsson@viadidakt.se
Telefon: 0150-569 65

Projektledare/pedagog

Åsa Ersson
Mejl: asa.ersson@viadidakt.se
Telefon: 0150-574 91

IT-samordnare

Linus Kypengren
Mejl: linus.kypengren@viadidakt.se
Telefon: 0150-569 51

Coach

Erland Lundström
Mejl: erland.lundstrom@viadidakt.se
Telefon: 0150-569 81

Coach

Linnea Trawen
Mejl: linnea.trawen@viadidakt.se
Telefon: 0150-569 74

Coach

Jonatan Näsström
Mejl: jonatan.nasstrom@viadidakt.se
Telefon: 0150-569 75

I studion finns datorer och arbetsplatser. Både du som läser platsbundet och du som läser på distans är välkommen.

Studion finns i Röda huset på Kungsgatan 19 i Katrineholm. Ingång är från innergården mitt emot Vita huset. Studion finns på plan 3 i sal E2. Studion har öppet måndag-fredag klockan 8-16. Studion är för tillfället stängd på grund av pandemin och öppnar igen vecka 27.