Passerkort

Elever som studerar vuxenutbildning på distans och personer som studerar högre studier har möjlighet att ansöka om passerkort.

Passerkort för dig som är distanselev

Du som studerar på distans inom Viadidakt vuxenutbildning kan ansöka om ett passerkort. Det ger dig tillträde till våra datasalar på Åbrogården och i Röda huset.

Ansök om passerkort och nätverkskonto i vår e-tjänstlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster eller besök oss i receptionen i Vita huset eller på Åbrogården.

Passerkort för dig som studerar på eftergymnasial nivå

Du som studerar eftergymnasiala studier kan ansöka om ett passerkort till våra campus i Katrineholm och Vingåker. Med vårt passerkort får du tillgång till våra lokaler med utrustning och teknik alla dagar i veckan.

När du har betalat din kåravgift kan du kvittera ut ditt personliga passerkort i Kullbergska huset eller på Åbrogården. Ta med kvittot för kåravgiften eller studentkortet så att vi ser att du har betalat. Passerkortet gäller en studieperiod i taget.

Ansök om passerkort och nätverkskontolänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster
(Du kan även använda e-tjänsten för att förlänga ditt nuvarande passerkort.)

Kontakt

Administratör för högre studier

Britt-Inger Karlsson

Telefon: 0150-578 25

Receptioner för komvux

Katrineholm
Telefon: 0150-48 80 90

Öppettider: Vardagar klockan 8-16. Lunchstängt klockan 12-13.


Vingåker
Telefon: 0151-193 00
Besök: Åbrogården, Storgatan 55länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster
Öppettider: Måndag och tisdag klockan 8-16. Onsdag klockan 8-10.15, torsdag klockan 8-16 och fredag klockan 8-15. Lunchstängt varje dag klockan 12-13.

Tillgänglighet för besökare