/

Publicerad: 30 sep 2019

Hedersgåvor 2019

Under lördagen den 28 september var 64 personer inbjudna till utdelning av förtjänsttecken/hedersgåva till de som varit anställda i kommunen i 25 år och till de som varit förtroendevalda i 20 år.

Det var en fin tillställning med mingel och god mat, samt utdelning av hedersgåvor. Stort tack för ert fina arbete!

Anställda i kommunen i 25 år, och förtroendevalda i 20 år.

Hedrade blev de som varit anställda i kommunen i 25 år och till de som varit förtroendevalda i 20 år, foto: Lena Hammarbäck

Förtroendevalda i 20 år

Håkan Björndahl, Britt Eidwinsson, Inga Eriksson, Ewa Fager, Ann Hagberg, Anette Fredriksson Larsson, Zeljko Klemse, Fredrik Olofsson, Ami Rooth, Bertil Carlsson.

Anställda i kommunen 25 år

Liselotte Barkskog, Mats Dahlin, Ann Envall, Kerstin Gustafsson, Susanne Gustavsson, Carina Hedlund Ghambary, Carina Hjälmvall, Lena Holmberg, Margita Katrisko, Elinor Kågebrandt, Catrin Liljeblad, Bosilika Marinkovic, Annika Mindedal, Ann Nilsson, Marit Pettersson, Lars Remröd, Lotta Svensson Karlsson, Kistina Ljung, Ann Godlund, Annika Ståhl, Peter Fuhrén Eriksson, Maj-Britt Sörlin, Katarina Ahlblom Hedberg, Eva Andersson, Solveig Andersson, Maria Bjurenlöv, Peter Brohede, Marie Ekholm, Annelie Eriksson, Annika Eriksson, Jarmo Erkinmikko, Yvonne Frondelius, Carina Granholm, Cecilia Gustafsson, Ing-Britt Gustafsson, Carola Hägg Karlsson, Anna Viktoria Johnsson, Annika Kindahl, Annika Lind, Charlotte Lindberg, Yvonne Lindell, Inger Lundin, Åsa Munther, Anna Nord, Jessica Nordholm, Kristina Olofsson, Annika Pettersson, Carita Rindestad, Mikaela Sporrong, Lena Stenberg, Tomas, Strömgren, Ann Westerback, Karin Wretander, Anna Ärnils.

Menyn

Den fantastiska menyn var tillagad och komponerad av kommunens eget kök och serverades av duktig personal på måltidsservice.

Förrätt

Rödbetscarpaccio med örtolja. Serveras med rostade pinjenötter, krasse och ängslundaost.

Varmrätt

Nattstekt ryggbiff med potatisfondue. Serveras med stekta kantareller, sidfläsk och silverlökscreme och Madeirasås.

Dessert

Grönäppelsorbet. Serveras med krossade drömsmulor med mjuk kaka.