/

Publicerad: 12 feb 2019

Vad tycker du om förskolan/skolan som ditt barn går på?

Den här veckan har vi skickat ut enkäter till föräldrar som har barn i någon av Katrineholms förskolor och skolor. Vi hoppas du vill ta chansen att svarar på våra frågor för att utveckla vår verksamhet.

Vanliga frågor & svar

Jag har inte fått någon enkät, varför?

Om du inte har fått någon enkät så har du inte registrerat din mejladress i något av våra system, IST Förskola (för dig med barn i förskolan) eller Dexter (för dig med barn i grundskola och gymnasiet). Via Lärknutenlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster når du båda systemen.

Vad gör jag om jag inte har fått någon enkät?

Om du inte har fått någon enkät, så mejlar du till Lärknutensupport på larknuten@katrineholm.se. Glöm inte ange i vilken verksamhet du har barn, så att vi kan skicka ut rätt enkät till dig. Passa även på att lägga in din mejladress i vårt system IST förskola om du har barn i förskolan eller Dexter om du har barn i skolan, så att vi har din mejladress till nästa gång.

Hur många enkäter ska jag få?

Du ska få en enkät per barn, så har du två barn ska du få två enkäter.

Hur vet jag vilken enkät som går till vilket barn?

I enkäten anger du vilken skola och vilken klass ditt barn går i. Om du har fler barn behöver du själv ha koll på för vilket barn du har svarat för.

Vad gör jag om jag bara har fått en enkät, men har flera barn?

Om du bara har fått en enkät men har flera barn, så mejlar du till Lärknutensupport på larknuten@katrineholm.se. Glöm inte ange i vilken verksamhet du har barn så att vi kan skicka ut rätt enkät till dig.

Varför har båda föräldrarna fått enkäter?

Vi vill ge båda föräldrarna möjlighet att svara på frågor om vår verksamhet eftersom man som föräldrar inte ska behöva tycka lika i alla frågor.

Finns enkäten på andra språk än svenska?

Nej, enkäten finns bara på svenska.

När är sista datum att svara?

Sista datum att svara på enkäten är onsdagen den 27 februari. Men varför vänta, in och svara redan idag :)!

Vad händer med resultaten?

Varje förskola/skola analyserar sina respektive svar och identiferar såväl framgångsområden som utvecklingsområden. På central nivå analyserar bildningsförvaltningen resultaten för alla Katrineholms förskolor och skolor.

Är jag anonym?

Dina svar är helt anonyma om du i den sista fritextfrågan inte skriver någonting som gör att du inte längre förblir anonym.