/

Publicerad:

Upptäck sommarens stora rallyupplevelse 12-13 juli i Katrineholm

Häng med oss och Katrineholms Motorklubb på en fartfylld tävling, när Slottssprinten åter gästar Ericsbergs slott i Katrineholm.

Bild på Jari Liiten, tidigare vinnare i Slottssprinten.

Över 200 startande är anmälda till Slottssprintens 22 tävlingsklasser. 12-13 juli avgörs ett av sommarens största rallyevent över fem specialsträckor fördelat på totalt 36 km utmanande och spännande rallyväg.

Otroligt spännande att många ur Sverigeeliten inom rally väljer att delta. Att många väljer att återkomma år efter år är ett gott betyg för arrangören och för Katrineholm. Med över 200 startande hoppas vi på en fantastisk rallyfest och det är extra roligt att som stolt sponsor se förberedelserna inför tävlingen som pågår, säger Anneli Hedberg (S), tillförordnad kommunstyrelsens ordförande i Katrineholm och service- och tekniknämndens ordförande.

Med i startfältet finns flera katrineholmare och andra kända rallyförare från Sverigeeliten. Bland andra tidigare totalvinnaren av Slottssprinten Jari Liiten som tävlar i en Skoda Evo2 och Mille Johansson, som är från Katrineholm och just nu aktuell i världseliten med många stora framgångar, som också tävlar i en Skoda.

Vi bjuds på ett riktigt spännande startfält. Att Mille som just nu är i absoluta världseliten väljer att tävla på hemmaplan är fantastiskt kul och jag ser fram emot att följa hans framfart, säger Anneli Hedberg (S).

Grattis till Liselotte och Leif som vunnit biljetter till Slottssprinten!

Tävlingen är nu avslutad - och vilken spännande tävling det blev! Stort grattis till Liselotte och Leif som gissade mest rätt! Tusen tack för alla gissningar, det var så många otroligt nära gissningar! Rätt svar är: 104,34 km/h!

 

Information om tävlingen som har genomförts:

Nu kan du få chansen att hänga med oss och Katrineholms Motorklubb på en fartfylld tävling, där vi lottar ut två rallypaket! Varje rallypaket innehåller två biljetter till den adrenalinfyllda Slottssprinten vid Ericbergs slott, samt två biljetter till avslutningen i slottsparken på lördag kväll.

Lämna ditt svar i vårt formulär här nedan och skriv in din gissning:

Vilken genomsnittshastighet körde den snabbaste bilen under tävlingarna 2023?
Svara med km/h och två decimaler.

De två personer som kommer närmast det rätta svaret kommer att vinna var sitt rallypaket. Tävlingen pågår fram till onsdag den 10 juli, klockan 13.00.

Rätt resultat och vinnare kommer att presenteras här i nyheten. Vinnarna kommer att kontaktas under onsdagseftermiddagen den 10:e juli via e-post och inget annat. Vinnarna kommer då att få en digital biljett som gäller för att hämta ut rallypaketen i cafét på Slottssprinten på fredagen eller lördagen. Kom ihåg att ta med legitimation och den digitala biljetten som du har utskriven eller visar upp digitalt.

Lycka till!