/

Publicerad:

Korsningen Oppundavägen/Västgötagatan stängs av för trafik nattetid

Nu stänger vi av korsningen Oppundavägen/Västgötagatan för trafik. Avstängningen gäller måndag till fredag mellan klockan 18.15-05.00 och under vecka 42-43. Avstängningen är en del i byggnationen av den nya cirkulationsplatsen i korsningen.

Det här gör vi

Vi kommer att utföra ett beläggningsarbete i den nya cirkulationsplatsen i korsningen Oppundavägen/Västgötagatan. För att ha möjlighet att göra detta behöver vi stänga av cirkulationsplatsen för trafik under kvälls- och nattetid.

Så här påverkas du som bor i området

Det kan förekomma en ökad ljudnivå i arbetsområdet under tiden som arbetet pågår. Vi som arbetar på plats kommer att vidta de åtgärder som behövs och göra vårt bästa för att genomföra arbetet så tyst som är möjligt.

Så här påverkas trafiken

Korsningen Oppundavägen/Västgötagatan kommer att vara avstängd för trafik under kvälls- och nattetid. Gång- och cykelvägarna kommer fortfarande att vara öppna under arbetet.

Trafiken kommer att ledas om via Linnévägen, Läroverksgatan, Vasavägen, Prins Bertils Gata, Stora Malmsvägen, Värmbolsgatan och Kerstinbodagatan. Följ aktuell vägvisning.

När: arbetet kommer att pågå mellan klockan 18.15-05.00, måndag till fredag. Totalt rör det sig om 8 kvällar och nätter mellan den 18-22 och 25-29 oktober.
Var: nya cirkulationsplatsen i korsningen Oppundavägen/Västgötagatan. Se karta via Google-Maps. Länk till annan webbplats.
Utförare: Katrineholms kommun.
Kontakt:
Philip Landeman, projektledare inom infrastruktur, mark och exploatering på samhällsbyggnadsförvaltningen, telefon: 0150-577 00 (växel).