/

Publicerad:

Är du utvald?

Du kan vara en av 1 200 slumpmässigt utvalda invånare i Katrineholms kommun som får delta i Statistiska Centralbyråns undersökning om Katrineholm.

Pappa med två barn promenerar på en trottoar

Foto: Hanna Maxstad

Katrineholms kommun deltar i en landsomfattande undersökning som utförs av Statistiska Centralbyrån (SCB). Just du kan vara en av 1 200 invånare som får chansen att vara med. Är du en av dem hoppas vi att du tar dig tid att svara på frågorna.

Du får svara på frågor om hur är det att leva och bo här och vad du tycker om skolan, äldreomsorgen, gator, vägar och kommunikationer. Du får också tycka till om hur det är att ha kontakt med oss på kommunen.

Genom undersökningen kommer vi få svar som kan hjälpa oss som kommun att bli bättre. Därför är just dina svar oerhört viktiga!

Du svara digitalt eller via enkät
Är du utvald har du troligen redan nu fått brev hem i brevlådan med information om enkäten och inloggningsuppgifter till webbenkäten. Vill du hellre fylla i en enkät och skicka in till SCB kommer den automatiskt till din brevlåda om någon vecka.

Ingen enkät – men jag vill också tycka till om Katrineholms kommun!
Är du inte en av de 1 200 som får enkäten är du självklart ändå välkommen att kontakta oss och ge din syn på hur det är att leva och bo i Katrineholms kommun. På vår hemsida får du information hur du kan tycka till om oss.

Resultatet av undersökningen redovisas vid årsskiftet på kommunens webbplats: katrineholm.se.

Stort tack på förhand för din medverkan!