/

Publicerad:

Musikklassernas jubileumskonsert ställs in helt

Musikklassernas jubileumskonsert, som skjutits upp på grund av coronapandemin, kommer tyvärr ställas in helt.

För att fira att musikklasserna funnits i 20 år planerade man en stor jubileumskonsert där bjöd in såväl nuvarande som tidigare musikklasselever. April 2020 skulle konserten äga rum, men sedan hände hela coronapandemin.

Man tog då beslutet att skjuta fram konserten till hösten och hoppades på bättre tider tills dess, men inte heller då gick den att genomföra.

Nu har musiklärarna vid Järvenskolan och föräldraföreningen Järva föräldrar tyvärr behövt fatta beslutet att helt ställa in jubileumskonserten.

De som köpt biljetter till evenemanget kan välja mellan två alternativ.

  1. Donera pengarna till musikklassernas verksamhet. Efter ett år då klasserna inte kunnat ha konsertverksamhet som vanligt skulle det vara ett välkommet tillskott. Vill du donera pengarna behöver du inte göra någonting, biljettpengen går oavkortat till musikklassernas verksamhet och aktiviteter för eleverna.
  2. Om du vill få pengarna tillbaka behöver du skriva clearingnummer, kontonummer och namn på din biljett. Lämna sedan in din biljett till Järvenskolornas expeditioner. Har du möjlighet att be en elev om hjälp att lämna in din biljett blir vi tacksamma. Eleverna kan också lämna biljetten till någon av musiklärarna. Musikklassernas kassör sätter sedan in pengarna på ditt konto. Lämna tillbaka din biljett senast den 30 mars!

Det känns tråkigt att ställa in, men det var tyvärr nödvändigt. Vi hoppas ni håller utkik efter musikklassernas evenemang och konserter så snart det går bra att ha dem igen!