/

Publicerad:

Julgåva 2020

Katrineholms kommun önskar samtliga medarbetare God Jul och Gott Nytt År med en julgåva som består av fem värdebevis à 100 kronor som kan användas på de flesta företag i Katrineholm. Värdebevisen är giltiga till och med 30 april 2021.

Gåvobevis av Katrineholms kommun

- Nu har medarbetarna i Katrineholms kommun börjat få sin julklapp i brevlådan. Samtliga bör ha fått julklappen den här veckan, säger Sari Eriksson, kommundirektör. Jag är glad över att våra medarbetare får en julklapp i år. I vanliga fall brukar det vara en kommunfest istället för en julklapp. Av naturliga skäl har det inte varit genomförbart i år. Våra medarbetare har hanterat pandemin på ett utmärkt sätt och varit otroligt hjälpsamma och flexibla under året, fortsätter Sari Eriksson. Jag är stolt över att få vara en del av den otroliga verksamhet och de medarbetare vi har i kommunen. Det är också viktigt att vi gynnar våra lokala företag och den lokala handeln. Därför känns det extra bra att ge dessa värdebevis.

Vilka företag tar emot värdebevisen?

Alla företag i Katrineholms kommun som säljer varor eller tjänster till privatpersoner har möjlighet att lösa in detta värdebevis om man så önskar. Det är alltså valfritt för företagen om de vill ta emot dem.