/

Publicerad:

Samhällsbyggnadsförvaltningens reception stänger för besök

Som ett led i arbetet med att effektivisera kommunens receptionsverksamhet

stänger vi vår reception på samhällsbyggnadsförvaltningen för besök från och med den 6 april. Vi hänvisar alla besök till Kontaktcenter Länk till annan webbplats. på Djulögatan 29 i Katrineholm.

Det här behöver du veta

Öppettider och tillgänglighet

Våra öppettider är samma som förut:

  • Måndag till torsdag klockan 8 till 17.
  • Fredag klockan 8 till 16.
  • Lunchstängt klockan 12 till 13. 

Entrédörren är öppen under våra öppettider.

Har du en bokad tid hos oss?

Du som har en bokad tid med en handläggare på samhällsbyggnadsförvaltningen kan fortfarande besöka oss. Handläggaren möter dig på entréplan. Entrédörren är öppen under våra öppettider. Du kan hädanefter även boka tid för att träffa en handläggare på plats på samhällsbyggnadsförvaltningen.

Vill du lämna in handlingar till oss?

Om du vill lämna in handlingar till oss ska du besöka Kontaktcenter Länk till annan webbplats. på Djulögatan 29 i Katrineholm som hjälper dig. Kontaktcenter har öppet helgfria vardagar klockan 10 till 16.

Så här kontaktar du oss

Du kan fortfarande ringa och maila till vår kundtjänst för att ställa frågor och få kontakt med våra handläggare. Se kontaktuppgifter nedan.

Effektivisering av kommunens receptionsverksamhet

Beslutet att stänga samhällsbyggnadsförvaltningens reception går i linje med det övergripande arbetet med att inrätta en kommungemensam reception. Målet är att utveckla Kontaktcenter Länk till annan webbplats. som en väg in för invånarna och att effektivisera kommunens receptionsverksamhet. Kontaktcenter hjälper dig med kommunens service och svarar på dina allmänna frågor och ger dig information och rådgivning kring kommuns tjänster.

Kontakt

Samhällsbyggnadsförvaltningen

Telefon: 0150-570 00

Öppettider: måndag till fredag klockan 8-16. Lunchstängt klockan 12-13.
Tillgänglighet: tillgänglighet för besökare

Observera att vi endast tar emot bokade besök. Övriga besök hänvisar vi till Kontaktcenter på Djulögatan 31B i Katrineholm.