/

Publicerad:

Liv och lust i parken

Under två kvällar i sommar arrangeras Liv och lust i Parken med musik och underhållning från scenen. För de som vill tar med egen picknick. Och självklart är det fri entré.

Kocken Kristofer Winnerhed, Tommy Myllymäki, Göran Dahlström och Louise Magnusson presenterar Liv och Lust i Parken. Foto: Geza Simon

Kocken Kristofer Winnerhed, Tommy Myllymäki, Göran Dahlström och Louise Magnusson presenterar Liv och Lust i Parken. Foto: Geza Simon

I sommar kommer katrineholmarna och sommargästerna att kunna njuta av två fullspäckade underhållningskvällar från Stadsparkens utomhusscen.

- Stadsparken är en av våra finaste samlingsplatser. En grön oas mitt i staden dit de flesta kan ta sig gåendes eller med cykel. Jag hoppas och tror att Liv och Lust i Parken kommer bli uppskattat av katrineholmarna och andra som befinner sig här, säger Göran Dahlström (S) kommunstyrelsens ordförande.

- Två torsdagskvällar kommer det att vara underhållning från scenen. Start klockan 17 då underhållningen mer riktar sig till våra yngre invånare. All underhållning från scenen är idag inte spikat men så mycket kan jag avslöja att katrineholmaren Per Jonsson och Queen-coverbandet ”Queer” kommer, berättar Louise Magnusson VD KFV Marknadsföring.

Parken Restaurang och Bar kommer hålla öppet och även flytta ut delar av serveringen ut till publiken.

- Vad vår ”mobila” restaurang kommer att erbjuda är inte riktigt klart ännu. Men det kommer vara anpassat för tillfället, säger Tommy Myllymäki ägare av Parken Restaurang och Bar.

Om Liv och lust i Parken

  • Torsdagar den 4 och 11 juli
  • Klockan 17 - 21 är det blandad underhållning från scenen
  • Restaurangen håller öppet men ta gärna med egen picknick
  • Att ta med sig egen alkohol är inte tillåtet men det kommer att finnas möjlighet att köpa