/

Publicerad:

Delta i Sveriges största skräpjakt!

Varje vår deltar Katrineholms kommun i Håll Sverige Rents aktion mot nedskräpning. Runt om i landet plockar förskolor, skolor, föreningar, företag och privatpersoner skräp - både för att göra sin närmiljö lite finare och för att visa att nedskräpning inte är okej.

Vi håller Katrineholm rent

Anmäl ditt deltagande senast den 31 mars

Nu är anmälningen öppen till Vi Håller Rent! Här anmäler du dig.  Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.Alla anmälda deltagare får kostnadsfritt Håll Sverige Rent skräpplockarmaterial bestående av sopsäckar och soppåsar.

Här kan du hämta skräpplockarmaterial

I Katrineholms kommun kommer vi distribuera materialet under vecka 17. Alla anmälda deltagare får kostnadsfritt Håll Sverige Rent skräpplockarmaterial bestående av sopsäckar, soppåsar och skräpspel. Deltagare får material via internposten i Katrineholms kommun eller genom att hämta det på plats i samhällsbyggnadsförvaltningens kundtjänst, Trädgårdsgatan 1 i Katrineholm.

Öppettider

  • Måndag till torsdag: klockan 8 till 17.
  • Fredag: klockan 8 till 16.
  • Lunchstängt: klockan 12 till 13.

Så här gör du med skräpet

Efter att du plockat skräp tar du hand om det skräp som samlats in. Sortera och återvinn gärna förpackningar av papper, glas, metall och plast och åk till närmsta återvinningstation om möjlighet finns. En lista över Katrineholms kommuns samtliga återvinningsstationer hittar du här. Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

 

Kontakt

Miljöstrateg/kommunekolog

Linda Aldebert

Telefon: 0150-568 25, 0150-570 00 (växel)

Besök: Trädgårdsgatan 1, Katrineholm