Matsedel

Här hittar du menyerna som visar vilken mat som serveras i skolans restaurang Gjutaren.

Lunchmeny restaurang Gjutaren vecka 50

Måndag

  • Stekt fläsk serveras med löksås samt kokt potatis
  • Korv Stroganoff serveras med ris
  • Vegetariskt alternativ - Chili sin carne serveras med ris (Laktosreducerad)

Tisdag

  • Krämig makaronilåda på rökt skinka, purjolök
  • Stekt hokifilé serveras med skagenröra & kokt potatis
  • Vegetariskt alternativ - Rotfruktspytt serveras med stekt ägg samt rödbetor (Laktosreducerad)

Onsdag

  • Spaghetti med klimatsmart köttfärssås (nötfärs) (Laktosreducerad)
  • Karré serveras med glöggsås, rödkål, rostad potatis (glutenfri)
  • Vegetariskt alternativ - Pastagratäng med svamp, tofu & grönsaker

Torsdag

  • Het kycklingsoppa med chili - & kokos samt ostkaka
  • Skomakarelåda på ryggbiff
  • Vegetariskt alternativ - Potatis- och majsbiffar med wokade grönsaker och bönsalsa

Fredag

  • Dansk femöring (pannbiff, löksky, stekt potatis, ägg)
  • Saffransdoftande fisk - & skaldjursgryta med potatismos
  • Vegetariskt alternativ - Rödkålssoppa med korgbröd och ris a´la malta

 

Text


Serveringens öppettider är vardagar klockan 11.00 till 13.00.

Beställning av matlåda måste bokas innan klockan 10.00 på vardagar via telefonnummer 0150-571 35

Dagens lunch i matsalen inklusive sallad, smör, bröd, dryck samt kaffe kostar 105 kronor.

För avhämtning i matlåda som inte är förbeställt kostar det 95 kronor.

För avhämtning i matlåda kostar det 83 kronor. Det finns möjlighet att köpa till sallad för 10 kronor.

Vår vegetariska kost har utgångspunkt i det ekologiska samt närodlade.