Publicerad:

Student 2022

På den här sidan kommer vi publicera information kring studenten 2022. Sidan uppdaterades 9 maj.

Planeringen för årets studentfirande är i full gång! Vi är dock inte helt redo att offentligöra några planer ännu. I år hoppas vi att vi kommer kunna ordna en student helt utan restriktioner. Lördagen 11 juni firar vi våra studenter tillsammans och ni är alla inbjudna att delta!

Här kommer vi publicera information om studentfirandet på Lindengymnasiet.

Studentfirande på Duveholmsgymnasiet och Katrineholms Tekniska College

Duveholmsgymnasiet och Katrineholms Tekniska College firar av sina studenter gemensamt med intern ceremoni i aulan. Ceremonin sänds även på storbildskärm utanför aulan för den väntande publiken och på webben på våra facebook-sidor.

Utspring

Utspringet är planerat att börja 11.00. Tiden är dock preliminär och utspring kan påbörjas både före och efter utsatt tid. Det är därför viktigt att ni är på plats i god tid.

  • Vi förväntar oss att det kommer mycket folk för att fira våra studenter. Vi har därför hänvisade parkeringar kopplade till respektive klass. Schema för detta publiceras i samband med utspringsordningen vecka 21.
  • Sedan 1 maj 2022 är det förbjudet att använda konfetti av plast utomhus. Istället kan man använda konfetti av nedbrytbart material eller till exempel såpbubblor.
  • Klasserna springer ut genom båda huvudentréerna på framsidan av skolan. Vecka 21 publicerar vi utspringsordningen och då också information om vilken entré respektive klass kommer springa ut från.
  • Flaken beräknas avgå mot stan klockan 12.00


Följ utspringen live!

Vi kommer att livesända ceremonin och utspringet för samtliga klasser på våra Facebooksidor.