Startar:

Slutar:

Studentexamen 2019

Lördag 8 juni är det dags för årets treor att vända den vita mössan åt rätt håll och sjunga om studentens lyckliga dagar.

Gemensamt för Katrineholms gymnasieskolor är att studenten sker 8 juni. Nedan kan du som besökare läsa vilka hålltider som gäller för respektive skola.

Lindengymnasiet

Elever och personal börjar dagen själva på skolan för att sedan ha en publik ceremoni i Tallåsaulan dit anhöriga är välkomna i mån av plats.

Dörrarna till Tallåsaulan öppnas klockan 10.15 för anhöriga och vänner. Utspringet är planerat till cirka klockan 12.00.

Observera att tiden för utspring kan ske både före och efter utsatt tid, kom i god tid!

Duveholmsgymnasiet & KTC

Elever och personal kommer att ha en intern examensceremoni i skolans aula. Anhöriga är varmt välkomna att följa studentexamen på den storbildsskärm vi sätter upp i anslutning till skolans aula.

På storbildskärmen kommer vi sända ceremonin, inklusive betygsutdelning, i realtid klockan 10-11.30. Detta sänds även på webben för de som inte har möjlighet att närvara på plats. Mer information om webbsändningen kommer i god tid till studentdagen på vår hemsida och facebooksida.

Hålltider för dagen

Ceremoni, som sänds på storbildsskärm - 10.00-11.30
Utspring - cirka 11.30

Observera att tiden för utspring kan ske både före och efter utsatt tid, kom i god tid!