/

Lediga tjänster Kulturskolan

Fiol- och ensemblelärare

Katrineholms kommun, Bildningsförvaltningen

Vill du arbeta tillsammans med engagerade arbetskamrater? Vill du våga pröva nya utmaningar? Vill du arbeta för att Kulturskolan ska nå nya målgrupper? Vill du driva pedagogiskt utvecklingsarbete? Vill du samarbeta med andra konstarter?

Kulturskolan bedriver en bred verksamhet, både i ämneskurser och i samarbete med för-, grund- och gymnasieskolor. Du kommer in i en lärarkår med stor kompetens, öppenhet och samarbetsvilja. Tillsammans med kollegor ingår du i ämneslag och arbetslag med olika ansvarsområden. Alla lärare deltar i olika samarbetsprojekt. Vi är inne i en aktiv period att söka nya arbetsformer för att nå nya målgrupper.

Arbetsuppgifter
I tjänsten ingår undervisning på fiol och viola, individuellt och i grupp. Ensemble- och orkesterundervisning ingår också, bl.a. klassundervisning på fiol i kortare och längre projekt. Undervisningen sker i Kulturskolans lokaler, centralt i Katrineholm, men också i skolor som innebär att körkort och tillgång till bil är önskvärt.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har musikpedagogisk högskoleutbildning eller motsvarande. Du har erfarenhet av pedagogiskt arbete med barn och unga i åldrarna 6-20 år samt önskvärt om du kan undervisa på ett biinstrument eller biämne.

Läs mer om fiol-och ensemlbelärartjänsten här

Skriv ut annons