/

Kulturskolechefen har ordet

Studyalong

2019-01-10

Nu är vi äntligen här!
Studyalong öppnar för alla som vill boka en kurs på Kulturskolan.

Från måndag den 14 januari kl 9.00 kan du som vårdnadshavare eller myndig elev gå in och boka en eller flera kurser. Du går bara in på den kurs/ämne som du vill söka och bokar dig direkt här på hemsidan.
Om du har frågor om Studyalong eller våra kurser – hör av dig till vår samordnare Lotta Asplund, 0150-573 00 eller charlotta.asplund@katrineholm.se

Med Studyalong får ni som elever och vårdnadshavare möjlighet att på ett enkelt och tydligt sätt se vilka möjligheter som finns på Kulturskolan. Dessutom kommer vi att ha enklare att kommunicera runt lektioner, tider, frånvaro, kursinnehåll och mycket annat! Studyalong är den stora nyheten i vår för oss på Kulturskolan.

En annan nyhet som gäller hela kommunen är vår nya hemsida. Här kan du se allt vad Kulturskolan erbjuder, både kurser och alla våra evenemang. Vi hoppas att den nya hemsidan ger ännu bättre möjligheter till information. Men administrativa system och hemsidor är bara till för att förbättra det viktigaste: barns och ungas lust till skapande.

Välkomna till en ny termin med många fina stunder med musik, teater, dans, bild&form och musikal!

Kulturskolan – skolan du längtar till!

Lennart Ejeby

Kulturskolechef