7 mars 2022 - 12 mars 2022
kl. 18.00 - 16.00
Kulturhuset Ängeln

Form In Motion

Form In Motion är en utställning som pågår i tre olika länder parallellt. Utställningen är resultatet av ett konstprojekt med konstnärer och ungdomar från Färöarna, Norge och Sverige. Projektgrupperna i varje land har gemensamt skapat skulpturer som på något vis fångar platsen de befinner sig på. Resultaten har sedan med hjälp av 3D-scanners och 3D-skrivare fraktats mellan länderna och fått en ny form och sammanhang på en annan plats.

Från Sverige har Katrineholms kommun deltagit. Nu visas utställningen i Glasrummet på Kulturhuset Ängeln. Kom och ta del av originalverken och även 3D-kopiorna från Norge och Färöarna.

Invigning 7 mars

Den 7 mars klockan 18 har vi vernissage för utställningen. Har du inte möjlighet att komma till Kulturhuset Ängeln kan du delta digitalt genom Facebookevenemanget Länk till annan webbplats..

Öppettider Kulturhuset Ängeln

Måndag-fredag: klockan 9-18
Lördag: klockan 10-16

Mer om Form In Motion

Form In Motion är ett konstprojekt i samarbete med TransCultural Art Project i Oslo, Norge, samt Nordens Hus och Migrationsverket i Torshavn på Färöarna. Projektet har genomförts med stöd av Volt, Nordisk Kulturkontakt.

Information

Biljettinformation

Gratis

Tillgänglighet

Rullstol / Rullator Barnvagn