Hjälpcenter

Här hittar du vanliga frågor och svar.

Vanliga frågor och svar

Hur skapar jag ett evenemang eller användare?
Klicka på ”Skapa evenemang”, godkänn villkor och fyll i formuläret. När du sedan har ett konto kan du logga in och skapa nytt evenemang direkt. Efter att evenemanget är inskickat, så får du vänta ett par dagar på att få det granskat och godkännt för publicering. Det är kostnadsfritt och allt du behöver är en mejladress och ett lösenord.

Kom ihåg att lägga in ditt evenemang så snart som möjligt, det innebär att du får mer exponering för ditt event. Det är bra om du lägger in det minst fyra veckor innan evenemanget sker, senast tre veckor innan.

Varför syns inte mitt evenemang?
Ditt evenemang kontrolleras innan det publiceras och syns inte på webbplatsen eller i ditt konto innan det är godkänt. Observera att tid för godkännande kan dröja vid semestertider, större helger och andra tider för ledighet.

Hur redigerar jag ett evenemang?
För att redigera ett godkänt evenemang går du till Mina evenmang. Där kan du se en lista på alla dina godkända evenemang. När du vill uppdatera eller ändra information i ditt evenemang fyller du i formuläret och det skickas till +Katrineholm för ändring. Det kan ta ett par dagar, så var noga med att kontrollera att du skrivit in rätt information.

Jag har glömt mitt lösenord
Har du glömt ditt lösenord klickar du på ”Logga in” och sedan på ”Glömt ditt lösenord?” Där uppger du din mejladress. Inom några minuter skickas ett mejl till dig med en länk. Klicka på länken för att uppge ett nytt lösenord. Klicka sedan på ”Återställ lösenord”. Klart! Det kan hända att mejlet fastnar i din skräppost så kom ihåg att kolla där ifall inget mejl kommer fram.

Kan jag ändra ett evenemang jag redan skickat in?
Det är möjligt, men du behöver höra av dig minst två veckor innan evenemanget ska genomföras och tydligt beskriva vilket evenemang du vill ändra, datum för evenemanget och berätta exakt vad det är du vill ändra. Önskan om ändring gör du i inloggat läge när du skapar ditt evenemang.