27 mars 2022
kl. 14.00 - 15.00
Annan plats

Manifestation för Ukraina

Vi står upp mot Putins oprovocerade och hänsynslösa krig mot Ukraina, ett fritt, demokratiskt land i Europa. Vi står upp mott Putins angrepp mot demokratin och Europa.


Kom med oss och visa ditt stöd för Ukraina och det mod, den styrka och den uthållighet med vilken den ukrainska befolkningen förvarar sitt land.


Skriv plakat, gör banderoller, förbered ett tal! Vad vill du säga till Putin, den ukrainska befolkningen eller Europas politiker? Meddela om du kommer vilja göra ett anförande så lägger vi in det i programmet. Alla kan bidra på sitt sätt. Vad vill du bidra med? Vilka tycker du borde komma? Bjud in dem.


Låt vårt budskap nå den ukrainska befolkningen och ge mer styrka.
Detta är inte ett partipolitiskt evenemang. Det är öppet för alla. Vi som arrangerar är Oksana Svantesson som har sin släkt i Ukraina och Victoria Barrsäter, som visserligen är centerpartist men som gör detta eftersom hennes styrkor är opinionsbildning, kommunikation och projektledning, samt Thomas Selig. Vilka är dina styrkor? Vi kan alla bidra.

Ukrainas flagga mot en soluppgång över skogsbeklädda sluttningar. Texten Manifestation för Ukraina samt tid och plats skrivet över.

Information

Evenemangsplats

Stortorget, Katrineholm