31 augusti 2024
kl. 08.45 - 14.30
Annan plats

Föreningskonferensen 2024

Boka in den 31 augusti i kalendern, då träffas vi i Duveholmsgymnasiets aula klockan 8.45–14.30. Denna dag fokuserar vi på framtid, idéer och gemenskap. Anmäl dig och din förening senast den 16 augusti. Det är kostnadsfritt att delta.

Från idé till verklighet

Varmt välkommen till en heldag med fullt fokus på föreningslivet. Under dagen kommer du att få möta våra politiker som kommer att berätta om kommunens Framtidsplan. Vad förväntas av föreningarna de närmaste 5-7 åren? Vad kan föreningar förvänta sig? Och, vad händer om 25 år? Johan Söderberg, Anneli Hedberg, Cecilia Björk är på plats och berättar mer om den.

Anmälan gör du här senast den 16 augusti Länk till annan webbplats., du kommer direkt till anmälningsformuläret.

Det är kostnadsfritt att delta! Har du frågor så kontakta oss på Föreningsservice, telefon: 0150-572 50 på vardagar klockan 10.00-13.00.

En man står framför sommargrönska.

Dagens föreläsare: Goran Asaad

Goran är ståuppkomiker, inspiratör och kulturpedagog med gripande och humoristiska föreläsningar om mångfaldsfrågor och att hitta sin identitet. Med sin vassa syn, starka livshistoria och med glimten i ögat föreläser Goran Asaad om sin familjs flykt från Irak, om att vara kurd och heta ”Göran” samt vad samhällets fördomar lärt honom. Han är en av våra mest kända och framgångsrika standup-komiker som både inspirerar och lockar till skratt.
Goran ger er nya spännande perspektiv och verktyg i mångfaldsfrågor, välmående och personligt ledarskap.

Information

Biljettinformation

Gratis

Evenemangsplats

Duveholmsgymnasiets aula, Västgöratagan 37 i Katrineholm

Arrangör

Katrineholms kommun