26 maj 2024
kl. 13.00 - 16.00
Annan plats

Hedra Moder Jord på Mors Dag

Uppdaterad information

Söndag den 26 maj hedrar vi Moder Jord med en familjeaktivitet på Mors Dag nere vid Stora Djulö. Du hittar oss i grönskan mellan fotbollsplanen och båthamnen.

Det blir tipspromenad med fina priser, ansiktsmålning för båda barn och vuxna, femkamp och rörelseövningar. Kl. 13.15 pratar Rebecka Le Moine om varför det är så viktigt att skydda mer natur och låta skogen växa. Rebecka kandiderar till EU-parlamentet och står på plats 7 på Miljöpartiets valsedel inför EU-valet den 9 juni.

Eftermiddagens program:

Kl. 13.00 Eftermiddagen startar

Kl. 13.15 Rebecka Le Moine pratar om varför det är så viktigt att skydda mer natur och låta skogen vara skog och varför det är så viktigt att stärka den biologiska mångfalden.

kl. 14.00 Erbjuder Charlotte Kvarnheim en stund med båda fötterna på jorden. Ett samtal om att använda naturen som kraftkälla för att stilla våra stressade kroppar och vikten av att se sig själv som en del av hållbarheten. En workshop med andningsövningar och en rörelsemeditation i det fria (medtag gärna yogamatta/filt).

Under hela eftermiddagen finns möjlighet att gå en tipspromenad för såväl barn som vuxna och även att få en häftig ansiktsmålning.

Ingen föranmälan krävs!

Mer information kommer!

Varmt välkommen.

Information

Evenemangsplats

Djulö

Arrangör

Miljöpartiet de gröna 0765910668 Nicklas.adamsson@gmail.com