18 augusti 2024
kl. 15.00 - 17.00
Björkvik

The Beatles Tribute - BeatUs i Kalkbrottet Djupvik

The Beatles Tribute - BeatUs på en storartad hyllning!

Efter två konsertsuccéer för Kultur i Yngarebygden i det vackra kalkbrottet i Djupvik vid Björkvik är det nu dags igen;

Till vår utomhusscen med kalkbrottets höga stenväggar som omramning kommer i år gruppen BeatUs. I vanliga fall står dessa gentlemän bakom Robert Wells i hans nationella och internationella scenproduktioner. Denna augustieftermiddag byter de dock skepnad och tar oss med tillbaka till 60-talet för att uppleva popen och historien om bandet som fick världens musik att ta en annan riktning. BeatUs har åkt Sverige runt med sin show och har mötts av stor uppskattning. Med anekdoter, storys, spelglädje, stämsång, ohämmat ös och musikalisk ekvilibrism tar BeatUs oss med på en hyllning till ett av världens mest spelade och uppskattade band genom tiderna – The Beatles.
BeatUs består av: Lasse Risberg, bas & sång, Michael Nilsson, gitarr & sång, Lars Wikström, gitarr & sång, Roine Johansson, trummor & sång.

Det här blir en riktigt häftig nostalgi-eftermiddag. Bjud med dig dina vänner, ta med en stol att sitta på och kanske även en utflyktskorg?

Konserten är ett utomhusarrangemang, kläder efter väder. (Sol är beställt.) Parkering finns i anslutning till kalkbrottet. Se även www.kulturiyngarebygden.se
Du når Djupvik med bil via väg 55 från Katrineholm eller Norrköping, därefter väg 538 mot Björkvik. Alternativt från E 4, skylt mot Björkvik.

Biljetter á 250 kr köps via Billetto.se
Konserten arrangeras av Kultur i Yngarebygden med stöd från Sörmlands Sparbank och Katrineholms kommun.