10 juni 2024 - 14 juni 2024
kl. 09.00 - 12.00
Annan plats

Konstkollo med Fideli Sundqvist

Välkomna till konstkollo med papperskonstnär Fideli Sundqvist. Vi kommer att träffas 3 timmar varje dag under en vecka och skapa tillsammans. Under konstkollot kommer barnen få arbeta tvådimensionellt och tredimensionellt med olika uttryck och tekniker med pappret som utgångspunkt. Det vi skapat under konstkollot blir en utställning i Lokstallarna och vernissagen fredag 14 juni klockan 11 är öppen för besökare.

Datum: 10-14 juni
Tider: klockan 9-12
Åldersgrupp: årskurs 3-6
Plats: Lokstallarna, Östermalmsgatan 2, Katrineholm
Konstkollots utställning: vardagar 14-28 juni, klockan 11-16. Stängt midsommarafton 21 juni.

Anmälan till: kultur@katrineholm.se senast 4 juni
Skriv "Konstkollo" i ämnesraden. Vi bjuder på frukt och dryck varje dag under kollot, så meddela matallergier i anmälan.

Max 16 deltagare till Konstkollot, ansökan stängs efter 16 anmälda. Vid förhinder var vänlig meddela oss, så någon annan får platsen.

Om konstnären
Fideli arbetar främst med papper som material. Hon skär pappersklipp och bygger scenografier som fotograferas och/eller animeras.  Hon arbetar även med offentliga utsmyckningar och har gett ut bilderböcker och fack-/inspirationsböcker om papperskonst.
Fideli arbetar ofta med en tematik som rör sig mellan den inre och yttre världen. Om längtan, känslor och tankar. Även växtlighet är återkommande i hennes bilder, både dekorativt och berättande.

Information

Biljettinformation

Gratis

Tillgänglighet

Rullstol / Rullator

Evenemangsplats

Lokstallarna, Östermalmsgatan 2, Katrineholm