4 februari 2024
kl. 11.00 - 15.00
Bie

Loppis

Välkomna att fynda eller sälj själv!

🏡🎄Det är inomhus i ridhuset,Bie🎄🏡

Välkomna på loppis eller sälj själv!
Äntligen!
Stort intresse för loppis, NYTT datum 4/2-2024 väldigt blandat och BILLIGT (med inriktning på häst och ryttare april och september) annars blandat.

Rensningen med loppisprylar från Gröndalsväg till Hemmet i Äsplund 5, Bie, pågår fortfarande. En hel del möbler som behöver nya hem 🏠

Öppnar upp för dig också att sälja i Ridhuset söndagar 3/3, 7/4 med inriktning häst och ryttare och 5/5 mellan 11-15.

Information

* Förköp din säljplats för 120kr: Du behöver förköpa din säljplats och ha med din säljbiljett (mobilbiljett 👍🏻) I bokningen har du även möjlighet att hyra bord för 80kr. Swisha till +46 73-384 85 58

* Packa väskorna fulla, ta sedan cykeln eller en promenad och sälj på en filt, lakan etc. Eller hyr ett bord till din plats. Tänk på att du behöver förboka och betala din säljplats i förväg.

* Du säljer mellan kl 11-15.

* Platshänvisning: Hemmet tar emot dig i turordning. Av logistikmässiga skäl kan du inte ”paxa” eller vänta in någon särskild plats. Vill du stå intill vän se till hamna efter varandra i kön.

* Insläpp för dig som säljer är mellan kl 9.00-11.00.

* Bord: Du får gärna ta med eget bord! Men har du svårt att få plats med ett i bilen så kan du hyra bord av Hemmet på loppisen till din säljplats. Kostar 80kr/bord. Alternativt kan du ta med kartonger eller en filt som du kan lägga dina prylar på.

* Du plockar upp dina prylar i ditt egna tempo. Det kan finnas loppisfantaster som är väldigt nyfikna på dina prylar redan när du ska packa upp. Bra att tänka på är att Du avgör själv när du vill börja sälja! Viktigt tips: Plocka fram eventuellt bord först, ta sedan fram en låda i taget och inte allt på en gång.

* Som på alla andra platser med mycket folk i omlopp, var vaksamma på era värdesaker (plånböcker, mobiler etc.).

* Klädställningar är en idé att ha.

* Ta med dig lite påsar som du kan stoppa prylarna i när kunden handlar. Växelpengar är även bra att ta med. Men försök erbjuda swish som betalmedel dessa tider.

* Korv med bröd, läsk, kaffe och fika finns att köpa på plats.

* Dass och vatten finns på gårdsområdet.

* I ridhuset i första hand men… En liten idé för er som kommer och säljer vid eventuell regn! Ta gärna med er, om ni så vill och har möjlighet, ett partytält/depåtält alternativt annan egen lösning (möjligtvis med pressening) att ställa era prylar under, givetvis helt utan extra kostnad! Endast om det blir platsbrist i ridhuset.

* Om det finns intresse för fler loppisar så kan Hemmet avvara ridhuset lördagar i varje månad till detta evenemang.

* Överblivna prylar tas med hem. Tyvärr inget samarbete med Vika tippen 😉 men Hemmet är öppna för samarbeten men tills dess kvarlämnas inget på området eller säljplatsen.

Hitta hit:

https://maps.app.goo.gl/hdAfXRA2AU1PbUCcA

Välkommen till Hemmet ridanläggning.
Varma hälsningar från familjen Östlund

Information

Tillgänglighet

Rullstol / Rullator Barnvagn

Evenemangsplats

Bie