18 april 2024
kl. 18.30 - 20.45
Annan plats

Ta makten över din stress

EN FÖRELÄSNING OM STRATEGIER FÖR ETT LIV I BALANS

* Känner du dig stressad?
* Har du svårt att få allt att gå ihop?
* Undrar du vad forskningen säger om stress?

Forskarna är överens om att vi kan förebygga dagens stress och utbrändhet. Det första steget är att skaffa rätt kunskaper, verktyg och insikter om ämnet.

Med en blandning av allvar och lättsamhet sammanfattar jag aktuell hjärn-, sömn- och stressforskning på ett populärvetenskapligt sätt. På min föreläsning får du konkreta tips och strategier kring hur du kan hantera och lösa situationer med många bollar i luften, livspussel, höga krav och störande avbrott i arbetet. Detta är verktyg som du kan ha stor nytta av, både i ditt arbete och privatliv.

Du kan ta makten över din stress och undvika sjukskrivningar och utbrändhet.


UR INNEHÅLLET

Föreläsningen är 2 tim 15 min inklusive paus och innehåller bland annat följande:

* Hjärnan – Varför hjärnan blir skadad under stress och hur vi undviker det.
* Kontroll – Alla dessa bollar, mail, ångest och oro – så får vi kontroll över dåtid, nutid och framtid.
* Självkänsla – Därför är självkänslan ett försvar mot stress och hur vi bygger en stark sådan.
* Sömn – Hur kroppen repareras och varför vi vaknar mitt i natten och är stressade.
* Effektivitet och lugn – Hantera stress i hetsig arbetsmiljö och varför vi borde göra en sak i taget.
* .. och mycket mer!

Föreläsningen passar både dig som individ men även er som arbetsgrupp.

Följ med på en spännande föreläsning med konkreta tips och verktyg till din vardag!


SAGT OM ANDREAS FÖRELÄSNINGAR

"Givande, påminnande, upplysande, öppen, allvarlig men samtidigt rolig föreläsning med glimten i ögat!"
- Om föreläsningen i Söderhamn 30 nov 2023

"Helt fantastisk föreläsning! Jag gick därifrån med många bra verktyg och en större förståelse om mig själv och min stress."
- Om föreläsningen i Skövde 18 okt 2023

"Fruktansvärt igenkännande. Mycket bra och inspirerade att lyssna på."
- Om föreläsningen i Västervik 26 okt 2023


OM ANDREAS PIIRIMETS

Jag arbetade som IT-konsult i 15 år innan mitt höga tempo fick mig att smälla in i väggen. Jag tvingades hitta svar på frågorna: vad är det som bidrar till det höga tempot idag och vad kan vi göra åt det? Idag har jag bytt spår och talar om hur vi kan undvika stress och utbrändhet. Jag vill vara på plats innan det smäller.

De senaste åren har jag föreläst om stresshantering. Jag åker runt bland företag och organisationer och pratar om konkreta strategier för att undvika stress och sjukskrivningar. Dessutom gör jag öppna föreläsningar för allmänheten, passa på att säkra din plats i salongen redan idag!

Varje vecka skriver jag även ett veckobrev om stress och utbrändhet. Om du vill lära dig mer om stress, sömn och hjärnan så kan du prenumerera på www.andreaspiirimets.se.

Information

Biljettinformation

345 kr Extern biljettinformation

Evenemangsplats

Safiren, Drottninggatan 19