20 oktober 2023
kl. 21.00 - 00.00
Katrineholms centrum

Skyltfönstret

Tillsammans med Traneskog bjuder vi in de främsta lokala akterna till SKYLTFÖNSTRET. Det drar igång klockan 21.00 och håller på långt in i kulturnatten!

Varmt välkommen till konceptscenen SKYLTFÖNSTRET. Under Kulturnatten har du möjlighet att uppleva en helt annorlunda konsert på en helt ny arena – i Traneskogs skyltfönster! En unik spelning mitt i Katrineholm, närmare bestämt på Köpmangatan 10 i Katrineholm.

Hålltider för spelningarna med artister som än så länge är hemliga. Under Norrköpings kulturnatt dök Lars Winnerbäck upp så allt kan hända ...

  • Klockan 21.00 – 21.30: Artist 1
  • Klockan 21:45 – 22.15: Artist 2
  • Klockan 22:30 – 23.00: Artist 3
  • Klockan 23:15 – 23-45: Artist 4

Arrangören rullar flera gånger varje år ut röda mattan för några av de främsta oetablerade artisterna i Sverige. De jobbar tight med lokalt näringsliv och strävar efter att vara ett mellansteg mellan de verkligt stora scenerna och de lokala kulturscenerna där “alla” spelar. Målet är att etableras nationellt och med hjälp av svenskt näringsliv och organisationer skapa en gemensam, professionell plattform där de artister som förtjänar att synas får möjlighet att göra just det. Varmt välkommen!

Information

Biljettinformation

Fri entré

Evenemangsplats

Katrineholms centrum

Arrangör

Katcha Arts, Modig Media, Traneskog, Sensus Studieförbund och Katrineholms kommun https://skyltfonstret.com/