4 oktober 2023
kl. 17.30 - 20.00
Annan plats

INSTÄLLT: Vill du involvera dig i föreningslivet?

Uppdatering: Evenemanget är inställt.

Våra föreningar söker fler ideella krafter! Kan det vara du? Just nu söker våra föreningar dig som vill vara del av något större och bidra till att fler har en fantastisk fritid! 4 oktober träffas vi i Järvenskolans matsal.

 

Vi i Katrineholms kommun vill tillsammans med RF-SISU Sörmland skapa en mötesplats för föreningar och dig som ännu inte har hittat en förening att engagera dig i.

Vi har sett att föreningar är i behov av stöttning i olika former, allt ifrån hjälp vid träningar, funktionärer vid arrangemang, styrelsearbete och annan förekommande föreningsverksamhet.

Är du intresserad av att engagera dig? Ålder eller förkunskap spelar ingen roll, all hjälp är välkommet, stort som smått. Även om du bara har lite tid kan det göra stor skillnad!

Den 4 oktober kan du träffa föreningar i Järvenskolans matsal och kanske hitta ett nytt sammanhang att vara med i? Vi bjuder på fika!

Mer information & anmälan

Datum: 4 oktober
Tid: Klockan 18-20 med drop-in från 17.30
Plats: Järvenskolans matsal (ingång från innergården som du når via infartsvägen till skolas baksida från Vasavägen/Skogsgatan i Katrineholm)
Fika: Vi bjuder på kaffe eller te och smörgås
Övrig info: Lokalen är skofri. Skoskydd finns på plats.

Anmälan

Hör av dig till Föreningsservice senast 29 september på mejl till
foreningsservice@katrineholm.se eller ring telefonnummer 0150-572 50.

Information

Tillgänglighet

Rullstol / Rullator

Evenemangsplats

Järvenskolans matsal

Arrangör

Föreningsservice och RF-SISU 0150-57250 foreningsservice@katrineholm.se