18 augusti 2023
kl. 17.00 - 22.00
Annan plats

Gatufest med Lyckliga Gatorna

Nu är det äntligen dags för årets stora Gatufest! Fredag 18 augusti anordnar Lyckliga Gatorna en Gatufest på norr i Katrineholm. Välkommen till ett stort fredagsmys med levande musik, god mat, dans och roliga aktiviteter för alla åldrar.

Gatufest i Nävertorp 2022. Människor är samlade på en gräsplan med en stor scen, mat och aktiviteter.

Program 18 augusti

Under kvällen kommer flera föreningar och verksamheter vara på plats och erbjuda aktiviteter för alla åldrar. Det blir också ett fantastiskt program på scen fyllt av sång, musik och dans!

Program på scenen

Macky

Artisten Macky kommer till Gatufesten! Macky är en svensk-tunisisk rappare, född 1997. Han slog igenom 2019 med låten Vinterdepress, som idag har över 10 miljoner spelningar på Spotify.

DJ Stella med DJ Lana och DJ Elna

DJ Stella har sedan 2019 varit aktiv på Stockholms klubbscen och även internationellt. Med en stor kärlek för genrerna afrobeats, dancehall, amapiano och hip hop mixar hon rytmiskt och kreativt.

I våras höll DJ Stella en DJ-workshop för ungdomar på Perrongen. På Gatufesten kommer nu två deltagare från workshopen, DJ Lana och DJ Elna, att spela tillsammans med DJ Stella.

Flera unga och vuxna lokala artister

På scenen kommer vi även se Viktor Nordström, YallaCreate, No Name Corp, Blaze, Gurra G:sson, Divinity, Mish Mash, Omar på fiol. Dessutom bjuds vi på stråkorkester, dragspel och cheerleading.

Scenprogrammet startar klockan 17 och pågår till festen slutar.

Artisten Macky.

Macky, rapparen som slog igenom 2019 med låten Vinterdepress.

Syftet med Lyckliga Gatornas fester är att skapa stolthet och identitet i det egna området och visa vägar för de boende för fortsatt engagemang, främst med fokus på barn och unga. Hoppas du kan komma!

Gatufesten 18 augusti arrangeras av Katrineholms kommun i samarbete med Sörmlands Sparbank, Ica Maxi, Hyreshuset, Byggcenter, m4, Kronfågel, Sörmland Vatten och Tekniska verken.

Information

Biljettinformation

Gratis

Evenemangsplats

Vid kyrkan på norr, Bievägen 3, 641 45 Katrineholm