23 augusti 2024
kl. 17.00 - 22.00
Annan plats

Gatufest med Lyckliga Gatorna

Nu är det äntligen dags för årets stora Gatufest! Fredag 23 augusti anordnar Lyckliga Gatorna en Gatufest i Nävertorp i Katrineholm. Välkommen till ett stort fredagsmys med levande musik, god mat, dans och roliga aktiviteter för alla åldrar.

Gatufest. Människor är samlade på en gräsplan med en stor scen, mat och aktiviteter.

Program 23 augusti

Under kvällen kommer flera föreningar och verksamheter vara på plats och erbjuda aktiviteter för alla åldrar. Det blir också ett fantastiskt program på scen fyllt av sång, musik och dans! Vill du, din förening, studieförbund eller din verksamhet vara med? Kanske visa upp er eller vara på scenen? Då vill vi ha din anmälan senast 21 juni.

Faysa Idle - poet och kreatör

Redan nu kan vi presentera att Faysa Idle kommer till Gatufestens scen! Faysa Idle är född 1998 i Helsingborg och är poet och författare. I september 2023 utkom hon med sin hyllade debutbok "Ett ord för blod". Nu tar hon sin känsloladdade och tankeväckande poesi till scenen.

Faysa Idle

Syftet med Lyckliga Gatornas fester är att skapa stolthet och identitet i det egna området och visa vägar för de boende för fortsatt engagemang, främst med fokus på barn och unga. Hoppas du kan komma!

Gatufesten är alkohol-, drog- och tobaksfri.

Information

Biljettinformation

Gratis

Evenemangsplats

Nävertorp, bostadsområdet vid Lövängen, Smedjegatan och Bjurtorpsgatan