13 augusti 2023
kl. 15.00 - 17.30
Annan plats

Janne Schaffer - My Music Story i Kalkbrottet Djupvik

Till vår utomhusscen med kalkbrottets höga stenväggar som inramning kommer han; Kungen av elgitarr, Janne Schaffer, som i år firar att det är 50 år sedan han släppte sin första egna platta.
Plattan hette kort och gott ’Janne Schaffer’ och rusade rakt upp till första plats på alla topplistor. Där låg den stadigt i sex veckor, före både ABBA, Ted Gärdestad och alla de andra toppartisterna hösten 1973. Det blev starten på en framgångsrik solokarriär som löpt parallellt med en mängd olika samarbeten, musikprojekt, studioarbete och komponerande i Schaffers långa musikerliv.

I konserten My Music Story får publiken följa med på en resa som spänner över i stort sett hela den moderna svenska musikhistorien. Det är en hisnande färd från 60-talets popband, via ABBA och Ted Gärdestad till Björn J:son Lindh och Electric Banana Band.

I en gränsöverskridande konsert, både vad gäller genre och generationer, får du alltså följa med Janne och hans ”husband” pianisten, sångaren mm Jonas Gideon på en oförglömlig musikalisk resa. Historierna berättas med värme, självdistans, en stor portion humor och en glödande passion för musik och underhållning.

Bjud med dig dina vänner, ta med en stol att sitta på och kanske även en utflyktskorg?
Det här blir en riktigt trevlig eftermiddag som du garanterat inte vill missa.
Varmt välkomna till Kultur i Yngarebygden och det vackra kalkbrottet i Djupvik!

Biljetter á 250 kr köper du via Billetto.se
Parkering finns i anslutning till kalkbrottet.

Konserten arrangeras av Kultur i Yngarebygden med stöd från Sörmlands Sparbank och Katrineholms kommun.

Information

Biljettinformation

Biljetter á 250 kr via Billetto.se Extern biljettinformation

Evenemangsplats

Kalkbrottet Djupvik, 641 92 Katrineholm