19 december 2022
kl. 14.00 - 20.30
Musikens hus

Julkonsert –

Karin Westerberg med gäster

Karin Westerberg sitter vid en flygel.

Pianisten och sångerskan Karin Westerberg, uppvuxen i Gnesta och känd från bland annat SVT:s program Så ska det låta, bjuder in till julkonsert med sitt husband för att tillsammans ge publiken en känsla av glädje, gemenskap och varm och härlig julstämning dagarna före jul.

Varmt välkommen till Musikens Hus i Katrineholm. Ta en kort paus i julstöket och låt dig omfamnas av en riktigt magisk och musikalisk jul. Programinnehållet, som varierar stort i både tempo och uttryck, passar alla åldrar med allt från à capella-sång och långsamma jul-jazzklassiker till fullt ställ med band, blås och dans.

Med på scen är även showgruppen The Covergirls som består av musikal- och showartisterna Hanna Norman, Johanna Halvardson Jah och Joanna Perera samt gästartisten Niklas Asknergård (fd Andersson). Niklas är en av Sveriges absolut bästa manliga sångare, som gjort flera stora musikalroller på West End i London; Miss Saigon, Les Misérables och Phantom Of The Opera. Han sågs senast i våras i en hyllningskonsert till ABBA med Malmö symfoniorkester i Malmö konserthus tillsammans med dirigenten Anders Berglund.

Förutom trummor, bas och gitarr medverkar även blåsarna Klas Jervfors Turner och Kai Sundqvist.

Julkonserten spelas två gånger denna dag. Följande klockslag och priser gäller:

  • Matinéföreställning: Klockan 14.00. Biljettpris 250 kr.
  • Kvällsföreställning: Klockan 19.00. Biljettpris 350 kr.

Information

Biljettinformation

Matiné: 250 kr, kvällsföreställning 350 kr Extern biljettinformation

Evenemangsplats

Musikens hus

Hantverkaregatan 14, 641 30 Katrineholm

Arrangör

Kulturförvaltningen kultur@katrineholm.se