18 november 2022
kl. 20.00 - 22.00
Annan plats

Stand up på Terassen

Varmt välkommen till restaurang Terassen under Kultunatten. Henrik Källman och VINKA Comedy Club bjuder in till en gratis standupkväll med ett gäng professionella komiker.

Under Kulturnatten är du varmt välkommen till restauang Terassen i Ktrineholm. Där bjuds du på stand up. Det är stand up klubben Vinka som intar scenen. Vinka drivs av Henrik Källman, från Katrineholm. Under kvällen får du bland annat se Henrik som beskriver sig själv så här:

För mig är skämtet allt. Jag är en så kallad “oneliner-komiker”, vilket betyder att jag under ett framträdande berättar väldigt många korta skämt. På så sätt är jag lite annorlunda, men jag resonerar som så att jag vill ge fler skratt för pengarna. Varför skulle man vilja ha ett skämt på tre minuter när man kan få tre skämt på en minut?

Men han är inte ensam. Du får också möta Agnes Hirdwall, komiker och skådespelare. Driver humorklubben Fat Cat Comedy som är nominerad till Årets klubb på Svenska Standupgalan 2022.

Likaså kommer Tobias Jacobsson, både ståuppare och skådespelare känd från bland annat filmen ”The Stig-Helmer Story”. Där spelade han den 20-årige Stig-Helmer.

Observera att det är begränsat antla platser. Se till att garantera din plats och boka redan nu. Det kan du göra här via Terassens webbplats Länk till annan webbplats..

Med reservation för ändringar, fler akter kan tillkomma.

Information

Biljettinformation

Fri etré

Evenemangsplats

Stortorget 1

Arrangör

Vinka, restaurang Terassen, Kulturhuset Ängeln