23 april 2022
kl. 10.55 - 15.00
Kulturhuset Ängeln

Kulturdag för barn!

Varmt välkommen till Kulturhuset Ängeln och vår kulturdag för alla barn. Full fart hela dagen med allt från sagoläsning till konsert. På plats finns också Maria Westerberg från Bolibompas barnprogram Junk. Dagen avslutas med Emma & KJ och Stora Orkestern.

Äntligen är det dags igen för Kulturdag för barn. Under fyra timmar fylls Kulturhuset Ängeln med massor av roliga aktiviteter.

Klockan 10.55 blir det invigning. Sedan blir det ansiktsmålning, prova-på programmering med KomTek, Kulturskolans barnkör och Världsmästarorkestern, öppen verkstad i konsthallen och mycket mer. Det är också Världsbokdagen. Vi inviger Katrineholm läser med boken Furan av Lisen Adbåge. Sen blir det sagoläsning i Bubblan under dagen.

Klockan 12.00-14.00 börjar Remake – med Maria Westerberg från Junk. Här förvandlar vi tillsammans färdiglekta leksaker till helt nya prylar.

Har du en massa gamla trasiga leksaker eller tänker du vårstäda? Släng inget utan lämna in dina gamla leksaker till infodisken på biblioteket. Sen blir det skaparverkstad för hela slanten!

Klockan 14.00-14.40 blir det en megakonsert i Hörsalen med Emma & KJ och Stora Orkestern. Bästa barnmusiken! Lyssna på och dansa till Emma Nordenstam och Karl Jonas Winqvists härliga låtar. Det blir sånger som tar upp saker om allt från simskolan till att kanske ljuga litegrann. Lätt, lekfullt, glatt och med örat mot skolgården.

Information

Biljettinformation

Fri entré

Tillgänglighet

Hörslinga Rullstol / Rullator Barnvagn

Arrangör

Kulturhuset Ängeln