13 maj 2022
kl. 14.00 - 14.30
Kulturhuset Ängeln

Viktor Nordström i BYGGET

En ung man står i en skog i vita kläder. Han lutar sig mot ett träd.

Kom till Katrineholms konsthall och lyssna på musik. Katrineholms pop-under, Viktor Nordström, kommer och spelar i konstverket BYGGET

Den 23 oktober – 2020 släppte Viktor Nordström Ett Brustet Hjärta som satte fart på det hela. Sen dess har Viktor gjort allt för att nå nya lyssnare. Med relaterbara texter tar sig Viktor an musikbranschen och skapar minnen, relationer och nya möten.

Utgångspunkten Katrineholm gör honom till en av få lokala akter inom genren svensk-pop. Influerad från hela världen med det musikaliska i framkant så formas det stora pop-soundet hos Viktor. Körer och stråk partier mixat med välproducerade trummor skapas tillsammans med Kenny Lundström. Idag kan du lyssna på honom i BYGGET.

Nu tystas gatorna, i vår stad, på den plats, där det var vi. Du och ja. Längs rökfyllda trappuppgångar genom tomma lägenheter, där vi sprang, där vi levde och där vi försvann.

Relationer som sprack och tid som försvann. Utekvällar, bråk och kärlek. De skapades historia men försvann lika snabbt.

Känslor och minnen som uppstod, blev kvar. Kvar i vår stad. Förlorade i en tid som blev glömd. Nedkylda av den ensamhet som ingen vill minnas.

– Viktor Nordström.

Information

Biljettinformation

Fri entré

Arrangör

Kulturhuset Ängeln