2 april 2022
kl. 12.00 - 12.30
Kulturhuset Ängeln

DJ Mikael Jonasson i BYGGET

En profilbild på Mikael Jonasson som står på en landsväg och tittar åt höger.

Kom på vernissage och upplev starten på detta konstprojekt till tonerna av soft techno. Detta vernissage tonsätts av DJ och producent Mikael Jonasson. Med världen som arbetsplats kommer han nu till Katrineholm.

På vernissaget av BYGGET i Katrineholms konsthall blir det en en unik konsert med DJ Mikael Jonasson. Här kan du läsa mer om vernissaget.

Stockholmsbaserade Mikael Jonasson är DJ och producent som tänjer på gränserna för den moderna klubbmusiken med sina ganska sällsynta technoproduktioner. Med releaser på skivbolag som Exile, Figure och Drumcode är Mikael en av nyckelaktörerna på den internationella technoscenen.

Senaste spelplatser är Berghain i Berlin, Privilege på Ibiza, FUSE i Bryssel, Lehmann i Stuttgart, Dockyard Festival under ADE i Amsterdam och Lantern i Beijing.

Mikael började som trummis i tidiga år, gick på kommunal musikskola vilket senare ledde till ett intresse för elektronisk musik. Att vara en del av den svenska ravekulturen i slutet av 90-talet gjorde att Mikael började samla på, i stort sett alla analoga syntar, han hade råd med. Det som började med experimentella ljud utvecklades och mognade under åren. 1999 släpptes Mikaels första vinylskiva.

Mikael fortsätter ständigt att bygga sitt eget intrikata sound som kännetecknas av en unik ljuddesign och hans uppmärksamhet på detaljer.

Med ett starkt stöd av fans, radiostationer och DJ:s runt om i världen fortsätter Mikael sin musikaliska resa och landar denna lördag i Katrineholm.

Information

Biljettinformation

Fri entré

Tillgänglighet

Rullstol / Rullator

Arrangör

Kulturhuset Ängeln