11 juli 2022 - 16 juli 2022
kl. 00.00
Sköldinge

Folkkollos musikläger för tjejer och transpersoner, 12-16år

På Popkollo Folkmusik får du lära dig om folkmusik och dess traditioner. Vi testar att spela olika instrument, och du får utvecklas på just det instrument som DU gillar. Vi lägger grunden till och breddar vår repertoar av folkmusik med hjälp av erfarna kolloledare. Vi skriver egna låtar, både enskilt och/eller i grupp. Du behöver inte hållit på med musik eller folkmusik som genre tidigare. Vi lär oss tillsammans!

Lägret är för tjejer och transpersoner mellan 12-16 år. Vi på Popkollo välkomnar alla som själva tycker att de stämmer in i vår målgrupp; tjejer och/eller transpersoner. Vi bryr oss alltså inte om vad som står i ditt pass eller vad andra vanligtvis läser dig som, utan det som är viktigt för oss är att du själv känner att Popkollo är en plats för dig.

För mer information om vår verksamhet, besök https://www.popkollo.se/

Information

Biljettinformation

Deltagaravgiften ligger på en glidande skala mellan 1500-7500kr. Ni betalar själv så mycket ni känner är möjligt och om avgiften är för mycket kan ni mejla hej@popkollo.se eller gå in på popkollo.se och få fortsatt hjälp där. Extern biljettinformation

Tillgänglighet

Hörslinga Rullstol / Rullator

Evenemangsplats

Sköldinge