26 februari 2022
kl. 18.00 - 19.00
Tallåsaulan

Föreläsning med Martin Mutumba

Martin Mutumba är en före detta AIK fotbollsspelare, en ikon inom svensk fotboll. Han slog igenom år 2009 då han och AIK vann både ligan och Svenska cupen.

Martins resa till framgången var inte så enkel. Han var uppväxt i Rinkeby, ett utav Sveriges mest utsatta områden, hade ekonomiska problem och bodde tillsammans med sin ensamstående mamma och sina två syskon.

Martin hade ett missbruksproblem och var hemlös under en lång period av sin karriär, han fick inget stöd från sin omgivning och ingen såg heller hans fulla potential.

2020 släppte Martin sin bok ” Äkta hela vägen” som har uppmärksammats stort inom svensk publik där han berättar om sin uppväxt, fotbollskarriären, alla hinder och framgången.

Mot alla odds så lyckades Martin ändå ta sig till ett proffskontrakt och är beviset på att inget stoppar dig förutom du själv.

”Han är den guldglimrande framgången och den djupa misären. Han lyckades mot alla odds och kastade ändå bort sin talang. Han är den skimrande förebilden och det avskräckande exemplet. Han är fotbollen, han är gatan, han är musiken. Han är Rinkeby, han är Sverige, han är hela världen.” - Boken, äkta hela vägen.

Välkommen på en föreläsning där Martin berättar om sin spännande och inspirerande resa.

Arrangörer för föreläsningen är FBM Sportswear som bland annat arbetar med att nå ut till barn och ungdomar för att motivera och inspirera dem till att nå sina mål och drömmar.

Information

Biljettinformation

100 kr för entrébiljett. Köp på FBM Sportswears webbplats eller swisha till 1231833821. Ange ditt namn som meddelande + antal personer du swishar för. Extern biljettinformation

Tillgänglighet

Hörslinga Rullstol / Rullator Barnvagn

Evenemangsplats

Tallåsaulan

Läroverksgatan 1, 641 36 Katrineholm