24 april 2022
kl. 16.00 - 17.30
Björkvik

Vårkonsert med Linköpings Studentsångare i Björkviks kyrka

Linköpings Studentsångare kommer, tillsammans med sin dirigent Christina Hörnell, till Björkviks kyrka med ett stort knippe vårsånger i bagaget. Vårliga vindar draga, Sköna maj välkommen och Glad såsom fågeln är några exempel på sånger du kommer få höra. Men vi vill också bjuda er den musik som formar och berikar oss idag även om den ibland kan vara utmanande. Vår svenska manskörstradition sträcker sig långt tillbaka i tiden och vi har en stor och rik repertoar. Eftersom kören ständigt vill utvecklas vidare justerar vi ständigt för att hänga med i en föränderlig värld. Vi vill vara en aktiv del i att driva traditionen framåt.

Att sjunga tillsammans och genom sången knyta nya vänskapsband och nätverk är nu som då, en värdefull del av det sociala studentlivet i våra studentstäder. Linköping med sitt universitet och akademiska musikliv är inget undantag. I år firar Linköpings Studentsångare sitt 50-årsjubileum och med en fot i traditionen och den andra lyft i riktning mot framtiden, tar kören sin musiktradition vidare med glädje, nyfikenhet och kamratskap.
Kultur i Yngarebygden välkomnar dig till Björkviks kyrka och en omväxlande konsertupplevelse, klassiska vårsånger varvat med spännande repertoar och studentikosa inslag.
Välkommen att möta Linköpings Studentsångare – en manskör i sina bästa år!

Information

Biljettinformation

https://billetto.se/e/varkonsert-med-linkopings-studentsangare-i-bjorkviks-kyrka-biljetter-594503

Tillgänglighet

Rullstol / Rullator Hörslinga

Evenemangsplats

Björkvik