20 december 2021 - 16 januari 2022
kl. 00.00
Backavallen

Åk skridskor på jullovet!

Vi har öppet för allmänhetens åkning i våra ishallar och på isbanan på torget hela jullovet.

Snöra på dig grillerna

Vill du åka skridskor? I år kan du åka skridskor varje dag, dygnet runt - ta med dina kompisar och klä dig varmt.

Kom ihåg att använda hjälm!

När du åker skridskor är det viktigt att du använder hjälm. Vill du låna skridskor eller hjälm? På Fritidsbankens sida hittar du öppettider, kontaktuppgifter och mer information om hur du lånar sportprylar.

En familj åker skridskor på isbanan på torget

Foto: Hanna Maxstad

Isbanan på torget

Stortorget Länk till annan webbplats. hittar du en konstfrusen isbana som är öppen dygnet runt så länge vädret tillåter - vi kan ibland med kort varsel behöva stänga banan för underhåll men öppnar den så snart den är åkbar igen. Vill du veta mer om isbanan? Hör av dig till +Katrineholm Länk till annan webbplats. eller kolla in deras instagram Länk till annan webbplats..

Öppna isbanor för allmänheten

På flera platser hittar du isbanor som är öppna för allmänheten och öppna dygnet runt så länge det är vinter och vädret tillåter.

Isbana på Backavallen

På Backavallen nära parkeringen vid Prins Bertils gata finns en isbana som vi spolat. Den är öppen så länge vädret tillåter. Vi kan ibland med kort varsel behöva stänga banan för underhåll men öppnar den så snart den är åkbar igen.

Isbana i Bie - på gång

I Bie håller vi på och spolar en isbana. Så snart den är klar och åkbar öppnar vi den för allmänheten. När den är färdig kommer den vara öppen för alla och öppen dygnet runt så länge vädret tillåter.

Isbanan på torget

På Stortorget hittar du en konstfrusen isbana som är öppen dygnet runt så länge vädret tillåter - vi kan ibland med kort varsel behöva stänga banan för underhåll men öppnar den så snart den är åkbar igen.

Isbana i Valla

I Valla, mellan Parkgatan-Sturevägen (Häringe förskola) hittar du en isbana som ideella krafter och sockenrådet i Valla sköter om. Isbanan är ett samarbete mellan Katrineholms kommun och ideella krafter i Valla: Mattias Andersson, Robert Svanqvist, Emma Sofie Davidsson, Eva Eriksson och Sophia Odre. Isbanan är öppen för alla och öppen dygnet runt så länge vädret tillåter och när det inte pågår underhåll.

Isbana på Öster

I Sveaparken på öster nära sjukhuset finns en isbana som är öppen för alla och öppen dygnet runt så länge vädret tillåter.

Information

Biljettinformation

Kostnadsfritt

Evenemangsplats

Backavallen

Prins Bertils gata 1,

641 36 Katrineholm

Arrangör

Katrineholms kommun och +Katrineholm 0150-570 00