20 september 2021
kl. 18.00 - 19.00
Annan plats

Info & uppstart Minimeringsmästarna

Info & uppstartsmöte för årets roligaste projekt! Minimeringsmästarna är en tävling för hushåll som vill minska på onödiga saker, utgifter, stress och klimatavtryck. Häng på!
Välkommen på digitalt info- & uppstartsmöte för Minimeringsmästarna! För att delta behöver du anmäla dig på www.minimeringsmastarna.se senast 15 september.

Sörmland söker deltagare till årets viktigaste tävling - under ett års tid får deltagarna massor av inspiration och pepp för att kunna ta steget till ett hållbart liv. Bli en del av Sörmlandsgänget när vi tar oss an resten av startfältet i den rikstäckande Sverigekampen. Vi behöver dig! På info-& uppstartsmötet berättar vi mer och rätar ut frågetecken.

Vem kan vara med? Alla kan bli en Minimeringsmästare! Så länge du är redo för en utmaning och är nyfiken på att lära dig nya grejer. Vi söker deltagare i alla åldrar, med alla olika typer av bakgrund och med vilken förkunskap som helst.

Hur går det till? Som deltagare i Minimeringsmästarna får du träffa andra i din kommun på digitala och fysiska tematräffar under hela året. Vi utbyter erfarenheter och får tips och inspiration från projektledning och spännande föreläsare. Utmaningar, workshops och chans till fina (hållbara) priser!

Är du redo att minimera? Ansök senast 15 september på www.minimeringsmastarna.se.
Tillsammans når vi en #nöjdpunkt!

Information

Biljettinformation

Gratis

Evenemangsplats

Digitalt

Arrangör

Sörmland Vatten, Nyköpings kommun, Nyköpingshem, Länsstyrelsen Södermanland, Oxelösunds kommun, Trosa kommun, Trobo karin@ideando.se