23 februari 2021
kl. 18.30 - 20.00
Annan plats

Berättarcafé med Nicklas Lantz

Under årtusenden var muntligt berättande vårt enda sätt att sprida information, komma ihåg och föra vidare. Det muntliga berättande är djupt förankrat i människans själ och förtjänar att hållas vid liv.

Därför arrangerar Studiefrämjandet Sörmland under våren tre digitala berättarcaféer tillsammans med Litteraturutveckling Region Sörmland.

Gästberättare det här första tillfället är skådespelaren Nicklas Lantz, ursprungligen från Flen numera bosatt på Åland. Nicklas Lantz har specialiserat sig på egna tolkningar av teaterscenens klassiker som Hamlet, Cyrano de Bergerac och Romeo och Julia. Den här kvällen kommer han att berätta historier ur sitt omväxlande och spännande liv som skådespelare och skolflykting på Åland.

Men ett Berättarcafé bygger på att deltagarna också vill vara med och berätta sin historia.

Om du vill vara med och berätta måste du anmäla dig i förväg till Lena Wistrand, lena.wistrand@studieframjandet.se
Max sex berättare per kväll, så först till kvarn gäller.
Regler: max tio minuter per person och berättelse. Vi varnar när det är en minut kvar och avbryter obönhörligen vid tio minuter.
Alla sorters berättelser är välkomna: barndomsminnen, myter, sagor och sägner, anekdoter, halvsanna historier och rent hittepå.

Du kan självklart också delta enbart som lyssnare och då behöver du inte anmäla dig i förväg.

Berättarcaféerna sker via zoom. Mer info kommer på vår hemsida och facebook. Anslut gärna till mötet i god tid så att du ser att tekniken fungerar.
Här är länken:

Join Zoom Meeting
https://zoom.us/j/93676836417?pwd=clBFdHRVRVkrWTRsUkZCQ21GNDcrdz09

Meeting ID: 936 7683 6417