/

Spontanansökan

Hittar du ingen ledig tjänst som passar dig just nu? Är du ändå intresserad av att arbeta i Katrineholms kommun? Här får du reda på hur du gör en spontanansökan. Eller har du några timmar över i veckan och kan tänka dig att ställa upp för en medmänniska? Då kan du ansöka om att bli kontaktperson.

 

Så här gör du

Ansökan registreras och läggs i vår sökandebank, som vi använder när vi söker efter kandidater till lediga tjänster eller vikarier i våra verksamheter. I din intresseanmälan kan du lägga till en meritförteckning och ett personligt brev.

När du klickar dig vidare med hjälp av länkarna nedan kommer du till rekryteringsverktyget Aditro Recruit (Offentliga jobb), där du skickar in din ansökan. Har du inget konto i Aditro Recruit sedan tidigare, kan du enkelt skapa dig ett samtidigt som du ansöker.

Din ansökan finns kvar i vår databas i 90 dagar. Du får en påminnelse på mejl innan 90 dagar har gått. Då har du möjlighet att uppdatera dina uppgifter för att finnas med i ytterligare 90 dagar.

Spontanansökan för att arbeta i Katrineholms kommunlänk till annan webbplats

Spontanansökan inom vård och omsorg

Vård- och omsorgsförvaltningen söker timvikarier till äldreboenden och demensboenden, hemtjänst, personlig assistans, socialpsykiatri samt boende för personer med funktionsnedsättning i alla åldrar.

Vår uppgift är att ge våra brukare en meningsfull, trygg och aktiv vardag. Vi arbetar utifrån varje brukares enskilda behov. Vi hjälper till med alla vardagsuppgifter som exempelvis personlig hygien som dusch och intimhygien, gå promenad, ge mediciner vid rätt tidpunkt, hushållssysslor som städ och tvätt, matlagning samt delta i fritidsaktiviteter.

Hos oss kommer du arbeta dag, kväll och helg. Vi behöver också medarbetare som kan jobba natt. Tillsammans hjälps vi åt för att skapa en meningsfull vardag för våra boende, dag som natt!

I vår e-tjänst kan du anmäla intresse för timanställning inom vård och omsorglänk till annan webbplats.

Vi kontaktar dig när vi har behov. Din intresseanmälan finns kvar i vår databas i 90 dagar.